![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Zeka Soruları & Oyunlari ve Bilmeceler Zeka oyunlari, mantık soruları, bilmeceler, problemler .. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 104
71 Mesajına 125 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | BİR KÖPage RankÜDEN ÜÇ KİŞİ GEÇİYO. BUNLARDAN BİR KİŞİ GÖREREK VE BASARAK BİR KİŞİ GÖREREK VE BASMADAN ÜÇÜNCÜSÜ İSE GÖRMEDEN VE BASMADAN GEÇİYO. BU 3 KİŞİ KİMDİR? NOT KÖR YA DA SAKAT KİMSE YOK,KÖPage RankÜYÜ GEÇMEK İÇİN HİÇ Bİ ARAC KULLANILMAMIŞDIR. KOLAY GELSİN ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| ellada Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
| | #2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 197 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Güzel Ama çooooooooook Zor Soru))))))) iyi ama ellada bunu herkes bilir. ben yazıp konunu hemen bloke etmek istemiyorum. Kulağına söyleyeyim, özeline geliyorum.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #3 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: Güzel Ama çooooooooook Zor Soru))))))) ben bilim işte :) hemen dicem mikropluk olsun :) anne kucağında çocuğu ve karnında ikinci çocuu :) |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Güzel Ama çooooooooook Zor Soru))))))) Pis mikrop
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #5 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 104
71 Mesajına 125 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Güzel Ama çooooooooook Zor Soru))))))) YAAAAAAAA GERCEKDEN NEDEN UGRAŞMALARINA ŞANS VERMİYOSUN Kİ))) SENİN ÇOOOOOOOOOK ZEKİ OLDUGUNU ZATEN BİLİYORUZ)) KUTLARIM NE DİYEYİM...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Cevap: Güzel Ama çooooooooook Zor Soru)))))))
![]() ![]()
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #7 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 358
396 Mesajına 807 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: --->: Cevap: Güzel Ama çooooooooook Zor Soru)))))))
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #8 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Cevap: --->: Cevap: Güzel Ama çooooooooook Zor Soru)))))))
![]() ![]()
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #9 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 358
396 Mesajına 807 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: Güzel Ama çooooooooook Zor Soru))))))) Burnuma intikam kokusu gelio snif snif ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Güzel Ama çooooooooook Zor Soru))))))) Anca fotoğraflarla uğrassın. Geçen canım fotomu cıngan boyar gibi boyamış. Milli olamamış, yeteneksiz, kart , evde kalmış erkek kurusu.
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme