![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Zeka Soruları & Oyunlari ve Bilmeceler Zeka oyunlari, mantık soruları, bilmeceler, problemler .. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 104
71 Mesajına 125 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | İKİ KATLI APARTMANIMIZ VAR.APARTMANIN BİRİNCİ KATINDA 3 TANE BUTON VAR VE BU BUTONLAR İKİNCİ KATTAKI LAMBALARI YAKIYO.AMA HANGİ BUTON HANGİ LAMBAYI YAKIYO BİLMİYORUZ.YUKARI Bİ DEFA KALKARAK HANGİ BUTONUN HANGİ LAMBAYI YAKDIGINI BULABİLİRMİSİNİZ ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN HEPİNİZE ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| ellada Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | aska_tiryaki (06-10-08)
|
| | #2 |
| Dili Silah Tutan Şair ![]() Üyelik tarihi: 03-10-08 Nerden: İstanbul UnderGround Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 80
50 Mesajına 98 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: Bilin Bakalim şans meselesi :D
__________________ İnsan dedikleri mahluk Şerefini iki paraya satmış boşluk topluluğudur Yolunu seçemeyen kör bir köstebek Nankörlükler timsali şeytan dostudur TonyaLı |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Bilin Bakalim )))))))))))))))))))))))
| | |
| | #4 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: Bilin Bakalim bi öncekini bilen çok zekidi eeeeee bunuu bilen zeki dilmi??? hııh cevaplamıom o zaman :) |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Bilin Bakalim ZATEN CEVAPLAYACAK KADAR ZEKİ DEGİLSİN)))))))))))))))
| | |
| | #6 | |||||||||||||||||||||||
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: Bilin Bakalim
![]() ![]() ![]() ![]() lambanın birini açarsın 5-10 dakka açık bırakır kaparsın ikincisini açarsın üçüncüsü kapalıdır zaten çıkar bakarsın sıcak olan birinci yanan zaten ikinci sönük olanda üçüncü... ve seninde allah cesanı versin ![]() ![]() ![]() vermesin | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Bilin Bakalim DOGRU CEVAPTI BAK İSTEYİNCE YETERİNCE ZEKİ OLA BİLİYOSUN))))))))))) KUTLARIM
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme