![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Zeka Soruları & Oyunlari ve Bilmeceler Zeka oyunlari, mantık soruları, bilmeceler, problemler .. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 104
71 Mesajına 125 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | 20 KM. HIZLA GİDEN BİR OTOBÜSTEN 3 KİŞİ İNMEK İSTER VE OTOBÜS YOLCULARI İNDİRDİKTEN 5 DK SONRA KÖPage RankÜYE GİDER.KÖPRÜ ÇÖKER OTOBÜSTEKİ HERKES ÖLÜR. OTOBÜSTEN İNEN 3 KİŞİ OLAYI EVDE TV İZLERKEN DUYAR ÇOK ÜZÜLÜR VE KEŞKE İNMESEYDİK DERLER... NEDEN????
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu ellada tarafından (04-10-08 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| ellada Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | MaD_GiRL (05-10-08)
|
| | #2 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: Bunu Bilen çok Zekidir. cevabı ne olursa olsun keşke inmeseydik dienlerin psikolojik sorunları olduğu kesin :) |
| | |
| | #3 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: Bunu Bilen çok Zekidir. yolcular inmese otobus küPage Rankü ye daha erken gidecek ve çökmeden kurtulacaktı mı? ama o zaman otobusun ağırlığı yine aynı olacaktı ve küPage Rankü yine çökecekti kıss çökerken otobosun yanında tıy neyim faymıymış :) 1 dakika erken gelse köPage Ranküye binen ağırlığı değiştirecek yoksa köPage Rankü çökerken sadece otobosmu varmış ustunde küPage Rankü büyükmü küçükmü kolonları ne kadar yüke dayanıklı deprem dayanıklılık belgesi farmı ve bu küPage Ranküye varana kadar ayıya dayımı deniyor geçselerdi ayı ayımı olacaktı ki ayı zaten ayı değilmiydi küPage Ranküyü geçmeden önce Konu Shakespeare tarafından (05-10-08 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: Bunu Bilen çok Zekidir. veya hımmm... otobusten inen üç kişi clark kent, peter parker ve Bruce Wayne dir... işte budur yaaaa buna yanlış diemesss kimse onlar inmese otobostakiler ülmesti ehuehehehehee |
| | |
| | #5 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 559
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Bunu Bilen çok Zekidir. sanırım ben buldum... onlar inmeseydi o otobüs köPage Ranküden daha erken geçicekti ve köPage Rankü çöktüğünde otobüs köPage Ranküyü çoktan atlatmış olucaklardı... galiba böyle diye tahmın edıyorum..ilginç bi soru ama tek cevabım bu!..
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #6 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Bunu Bilen çok Zekidir. aferin bulmusun güzel avantarlı ablam benim mucaxxxxxxxxxxxx |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Bunu Bilen çok Zekidir. evet onlar inmeseydiler otobus köpruyü tam 4 dk once geçmiş olacakdı)))))))))))) hepinize teşekkürler canlarım
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| Dili Silah Tutan Şair ![]() Üyelik tarihi: 03-10-08 Nerden: İstanbul UnderGround Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 80
50 Mesajına 98 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: Bunu Bilen çok Zekidir. onu bunu bırakında bu soru için kafa yormak içn deli olmak lazım o kesin :D
__________________ İnsan dedikleri mahluk Şerefini iki paraya satmış boşluk topluluğudur Yolunu seçemeyen kör bir köstebek Nankörlükler timsali şeytan dostudur TonyaLı |
| | |
| | #9 | |||||||||||||||||||||||
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 559
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Bunu Bilen çok Zekidir.
kendın bulamıyosun diye hiç kimse kafa yormasın istiyosun dimi?... :)))
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Bunu Bilen çok Zekidir. [quote=-tuby-;706554] kendın bulamıyosun diye hiç kimse kafa yormasın istiyosun dimi?... :)))-SINIRLENME TATLIM SEN EN IYISI YENI SORUYU ÇÖZMEYE BAK ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme