![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Zeka Soruları & Oyunlari ve Bilmeceler Zeka oyunlari, mantık soruları, bilmeceler, problemler .. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| ..O Şimdi Asker.. Vatan Için Gidiyorum.. Senin için Döneceyim! ![]() Üyelik tarihi: 30-06-07 Nerden: öLüLerim BiLe ŞaHit oLamayaCakları yerden
Ettiği Teşekkür: 205 82 Mesajına 166 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 8 | geyik bir soru " her kadının kurtulmak istediği şey nedir "
__________________ KayBoLsamm...hiÇ OLsam...yaDa..hiÇ OLmasam..:( |
| | |
| | #2 |
| ..O Şimdi Asker.. Vatan Için Gidiyorum.. Senin için Döneceyim! ![]() Üyelik tarihi: 30-06-07 Nerden: öLüLerim BiLe ŞaHit oLamayaCakları yerden
Ettiği Teşekkür: 205 82 Mesajına 166 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 8 | --->: Geyik Bir soru cvp veren yok ben söyleyim kilolarından )))))
| | |
| | #3 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
Ettiği Teşekkür: 1.935 808 Mesajına 1.499 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 15 | --->: Geyik Bir soru :)
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Ettiği Teşekkür: 1.107 1.853 Mesajına 3.769 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 |
![]() ![]()
__________________ ![]() Vatan icinde Vatan olur mu sen Söyle.. Yedigi canaga pislemez Köpekler bile!! ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #5 |
Ettiği Teşekkür: 205 82 Mesajına 166 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 8 | --->: Geyik Bir soru siz konu anlamadınız yani genel olarak bu kepekleri olabilir kredi kartı borçları vs binlerce cvp var hapsini benmi cvplayım ))))))))))) zaten başkada bişeyleri kalmadı
| | |
| | #6 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Ettiği Teşekkür: 309 25 Mesajına 61 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 126 | --->: Geyik Bir soru Son model arabayla peşine takılan bıyıklı kırolar :=)
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
| we're all to blame ![]() Üyelik tarihi: 25-02-06 Nerden: İstanbul Yaş: 19
Ettiği Teşekkür: 385 158 Mesajına 224 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: Geyik Bir soru kesinlikle ağda.. çekilmiyor yahu. :)
__________________ ![]() Seni yordum kalbim,artık bana uyma Benim yolum uzun,istersen orda kal.. Vakit çok geç inan çok geç.. Ne oldu bana,ne oldu bana Bu gidişin sonu kötü kesin.. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|