![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Zeka Soruları & Oyunlari ve Bilmeceler Zeka oyunlari, mantık soruları, bilmeceler, problemler .. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 30-08-07 Nerden: Bermuda Üçgeninden Yaş: 23
Benim Modum: Tesekkür: 694
51 Mesajına 81 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: Aşağıdaki şekilde kaç kare vardır? Nasil saydigimida bilmiyorum ama 36 tanecik saydim :)
__________________ TÜRKIYEDE SEREFSIZLERIN SONU BÖYLE OLACAK...!!!! ![]() ![]() EgiL KuLaK ver Ceddine TÜRK'e Kefen giydirmek hangi itin haddine VATANIMIZI bölmek isteyen O itlere inat Verdigimiz 17 Sehit ve 21 Yarali için Bu yaziyi herkes kullansin, O itlere ulasacaktir ''SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' ''Vatansizlara inat VATAN SAGOLSUN''... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan SoysuzNe Mutlu Türk'üm Diyene!!! |
| | |
| | #12 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-06-08 Nerden: From the paradise
Benim Modum: Tesekkür: 229
24 Mesajına 36 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: Aşağıdaki şekilde kaç kare vardır? 25 tane
__________________ güle güle ... |
| | |
| | #13 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: Aşağıdaki şekilde kaç kare vardır? 24 Konu Shakespeare tarafından (07-10-08 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #14 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 171
31 Mesajına 61 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Aşağıdaki şekilde kaç kare vardır? 22 kare saydım
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme