![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Youtube video Yotube google video paylasimi |
| Etiketler: youtubei acamiyanlar buraya_ |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| AyazHan ![]() Üyelik tarihi: 30-06-07 Nerden: öLüLerim BiLe ŞaHit oLamayaCakları yerden
Benim Modum: Tesekkür: 12
16 Mesajına 32 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Youtube'i Acamiyanlar Buraya! Yardım için saol
__________________ Zaman kelepçe gün benim gece senin.... Bildiğinde beni Zaman bırakıp gitme...... Gidişindeki Gece Sadece Seni Çeksede içine... Yırtılır Bileyim Yinede Acilmaz kelepçe..... ![]() Ayarsız BaşkentLi ![]() Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.!! |
| | |
| | #12 |
![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 81
13 Mesajına 28 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Youtube'i Acamiyanlar Buraya! Ben alınganım madem bize kapamışlar ben girmem youtubeye felam açana kadar :=)
__________________ ![]() |
| | |
| | #13 |
| yorgun savaşçı ![]() Üyelik tarihi: 25-08-05 Nerden: republic of love
Benim Modum: Tesekkür: 1
18 Mesajına 39 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 109 | Cevap: Youtube'i Acamiyanlar Buraya! tşk kardeşim
__________________ ![]() BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın, yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsan, çok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem |
| | |
| | #14 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-05-08
Tesekkür: 0
16 Mesajına 29 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: Youtube'i Acamiyanlar Buraya! ![]() Ağ Bağlantılarım (sağ tıkla) - Özellikler - Yerel Ağ Bağlantısı (sağ tıkla) - Özellikler - İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) Özellikleri (tıkla) Aşağıdaki Dns sunucu adreslerini kullan: (işaretle) Yeğlenen DNS sunucusu: 208.67.222.222 Diğer DNS Sunucusu: 208.67.220.220 - Tamam - YouTube Gir Konu Inuyasha tarafından (14-05-08 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #15 |
| Super Moderator ![]() | --->: Youtube'i Acamiyanlar Buraya! Emeklerin icin tşkler
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme