![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: hosradyocom , online , tekrar |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| SouLMate ![]() Üyelik tarihi: 25-09-06 Nerden: Ankara
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | HosRadyo.Com tekrar Online www.hosradyo.com sitemiz şuan için radyo dinlenilebilecek şekilde tekrar açılmıştır.Hizmetler ve eklemeler ilerleyen günlerde devam edecek..Radyomuzu dinlemeye baslayabilirsiniz.. |
| |
| | #2 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 17-10-06 Nerden: İstanbul
Tecrübe Puanı: 5 | --->: HosRadyo.Com tekrar Online bütün Hosradyo dinleyicilerinin gözüaydın..
__________________ There is the capital of my loneliness where I have gone |
| |
| | #3 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 30-07-06 Nerden: Magara' Yaş: 28
Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: HosRadyo.Com tekrar Online Hayirli olsun..
__________________ Gittin iste..Oysa bu kentte yetecek kadar aglamistim ben nasilsa bakirdir derdin her aks kirletmeye her asik birini terk etmeye..An-karaydi,büyürken icimde yara sana hep can diyordum sen b-ela gözlerinin bugulu bebegine gizlenirken ben..Türk'ce siirlerde seni hep Kürt'ce seviyordum... |
| |
| | #4 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 15-11-06 Nerden: /dev/null
Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 5 | --->: HosRadyo.Com tekrar Online Gecti bu radyo devri , cag disi kalmissiniz..
__________________ Melancolia Director of ICT Technologies |
| |
| | #5 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 5 | --->: HosRadyo.Com tekrar Online
__________________ There is the capital of my loneliness where I have gone | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 5 | --->: HosRadyo.Com tekrar Online
bu arada evet üstüme alındım cünkü hosradyoda dj lık yapmıs kişilerden biriyim neyse ya
__________________ There is the capital of my loneliness where I have gone | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #7 |
| Guest
| --->: HosRadyo.Com tekrar Online seker bosver parmagi olan yaziyor |
| | #8 |
| SouLMate ![]() Üyelik tarihi: 25-09-06 Nerden: Ankara
Tecrübe Puanı: 0 | --->: HosRadyo.Com tekrar Online Tekrar Merhabalar.. Forumda gezerken Radyo dinlemek isteyen kullanıcılarımız için Foruma WebRadyo Player ımızı entegre ettik..Kullanım için aşagıdaki iki basit adım yeterli 1. ![]() Resimdeki gibi sayfanın en altında bulunan hoSRadyo Player Linkine tıklıyoruz ve küçük bir pop-up pencere acılıyor. 2. ![]() Web radyo playerımız ekranınızda fazla yer kaplamaması için küçük bir pencere olarak tasarlandı.Pencere acıldıktan sonra ok ile gösterilen Play tusuna basmanız yeterli..Artık Forumu Gezerken Radyo da dinleyebileceksiniz.. |
| |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 5 | --->: HosRadyo.Com tekrar Online Bu arada ben yine yayın alıyorum arkadaslar.Bana canım cicim diyen beni cok sevdiğini özlediğini söyleyen bazı arkadaslarımı göremiyorumm.Varlıgınızı hissettırmenızı beklıorum :-))
__________________ There is the capital of my loneliness where I have gone |
| |
| | #10 |
| En Karizmatik Operator ![]() | --->: HosRadyo.Com tekrar Online emeklerin icin tesekkür ederim soul
__________________ Ufak şeylerden zevk alabilmek; Lüks yerine zerafet aramak; Saygı istemek yerine değerli olmak; Zengin olmak yerine kimseye muhtaç olmamak; Sıkı çalışmak, sessizce düşünmek ve dürüst konuşmak; Yıldızları, kuşları, bebekleri ve bilgeleri açık kalple dinlemek; İşte benim senfonim!" W.E.CHANNING |
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|