hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Foruma Hoş Geldiniz > Üyelere Özel > Yarışmalar
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Anketimiz: Kendi Hayatımızdan Kısa bir Öykü
Gitarist 1 5.26%
SenSuaL 10 52.63%
OgedaY 4 21.05%
LovegirL 5 26.32%
DoMiNo 6 31.58%
TonyaLi 3 15.79%
jade 9 47.37%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-03-09, 18:34   #1
Bir Varmış Bir Yokmuş
Guest

Kendi Hayatımızdan Kısa bir Öykü

Alıntı:
Gitarist´isimli üyeden Alıntı
Hayatımdan değilde hossohbetten anlatayım...

Chatsohbette başladım chate cafelerden girerek amacım kız tavlayıp msn lerini alıp msn de sohbet etmekti irce ait hiç bir şey bilmezdim kanallarda sohbet etmeyi bile bilmezdim gel zaman git zaman eve pc aldım ee haliyle netide bağlattım sonra girdim yine chatsohbete her gün giriyordum artık kanallarda sohbet etmeyide öğrendim tabi ilk kaydettiğim nick harBi_GenÇ olmuştu...
Sonra op işlerine merak sardım bir kaç kişisel kanalda bu işin mantığını öğrendikten sonra ankara ve izmir kanalında op oldum. Bu o zaman için bnm için büyük bir başarıydı ne kadar sevindiğimi görseniz herkesi kendimle kıyaslıyordum hepsi 1 kanalda op ben 2 kanalda opum ne büyükmüşüm diye
Ve sonra sonra iyice aştım kendimi hossohbet kanalında sop oldum hossohbette sop olmam sorunlu başladı sop olmamı istemeyenler çoğunlukdaydı ama oldum ve hossohbette çok şeyler yaşadım iyi kötü ve founderin kişisel bırakıp gelmeleri yüzünden o ortam dağıldı (Founder Angelica :=) )
Şimdi ise hossohbette sadece forumda takılıyorum serveri bıraktım nedeni mIRC Girişinin olmaması bu yüzden girmiyorum.
Alıntı:
SenSuaL´isimli üyeden Alıntı
Hava yağmurluydu , karanlık ve sakin ... yolda yürüyodum birden bire çıkmaz yola girdim etrafa baktım sanki az önce yürüdüğüm yol bu değildi burası neresiydi tam korku içindeydim bir araba durdu yanımda farları açık ve sloow bir müzik çalıyodu içinden biri indi yanıma geldi kalbim çok hızlı atıyodu oda neydi? sanki bu insanı yıllardır tanıyodum yanıma yaklaştı ellerimi tuttu ona karşı koyamadım göz gözeydik sonra dans ettik ben gözlerimi kaçırdım gözlerinden oda çenemden tutarak yüzüme bak dedi ve tam yaklaştı bana bir zil sesi kuş ötüyo resmen kapı zili buya ani bir haraketle kapıya koştum meğer rüya görüyomuşum kapıda halamın kızı ve dialoglarımız aynen şöyle oldu

halakızı_ ne açmıyon lan kapıyı iki saattir dondum?
Ben_ lan 2 dakika sonra gelsen olmazmıydı lan
halakızı_ ne oldu hayırdır?
Ben_ tam öpüşüyodum be
halakızı_ kim var lan içerde oha oha
ben_ sus lan rüya görüyodum kestin ........bippppp......... gerisi kfr bunu salı günü yaşadım ahauahau
Alıntı:
OgedaY´isimli üyeden Alıntı
turkcell hat alıyordum görevli kız kimliğimi istedi. ogün arkadaşlarla cips almıştık o zamanlar taso diye küçük oyuncaklar çıkıyordu içinden bende onları cüzdana koymuştum yeğenime veririm diye.sora hepsi masa üstüne düşünce kız bi bana baktı bide tasolara tasomu oynuyorsunuz beyefendi dedi,bende evet dedim napim
Alıntı:
LovegirL´isimli üyeden Alıntı
Kim oldugunun ne önemi var acinin resmi ve öyküsü budur

bu arkadas gurbetten yasiyan bir insanmis her sene türküye giderlermis ailece taki gittigi son iki sene cünkü bu arkadasin gittigi akrabalarin hergün kapisina biri demetlerce gül yolluyormus kimden geldigi belirsizce en önceleri bunlari gizli gizli saklasalarda bu gülleri kuzenleri sordugunda biz aldik deselerde er gec bu ortaya cikicak ve en son gittikleri yil 2003 bir gün o an gelir kuzenler anlar bu ciceklerin sirrini ondakikada ögreniler kimden geldigini meger komsunun oglundanmis artik kim oldugu bilinen bu kisi almis bir demet gül daha gitmis kizi babasindan istemeye kizin babasi kibarca delikanliya cevap vermis benim kizim daha cocuk biz tatile geldik diyerek konuyu kapatir. delikanli gider ardina bakmadan ve bir hafta sonra o arkadasin babasinin dogum günü camlica tepesindeki restoranta rezervazyon yapmislar babasina süpriz yapicak yürekten multlu yüregiyle gülümsüyor hertarafa almis babasinin arabasini kuaföre gitmisler sanki dügüne gider gibi giyinmisler ve evin kapisindan tam cikicaklar bir bayan gelir ve bu genc kizin önüne diz döker..kimse ne oldugunu anlamaz herkes sokta ve bayan gözyaslariyla lütfen kizim git burdan oglum kendini intihar etti hastanede o an genc kiz yikilir sanki o an o bayan degil annesi önünde diz cökmüstür ve annenin feryadina karsilik o kücük yüregiyle bayani yerden kaldirarak ben bir sey yapmadim der ..bayan biliyorum kizim der ve genckiza sarilir aglarla ve yarim saat sonra kiz sevdiklerine veda ederek ilk ucakla ülkesine geri döner arkasina bakmaya cesaret etmeden..tek bildigi 16 yillik mutlu günleriinin damla damla akip gözyasindan yok oludugunu anlar..

O DELIKANLI gercek sevenmiydi yoksa yalanmi deli mi yoksa elde edemedigi icin miyydi YOKSA gercek ASKMIydi bu...bunu bilen sanirim yok yasiyandan baska..

Gercegin ta kendisi..söz susar halen paylasirken ellerim titrer.
Alıntı:
DoMiNo´isimli üyeden Alıntı
Benim hayatımda çok hikaye var aslında ama mutlu olanları paylaşmak en güzeli sanırım :)

16 yaşındayım ve liseyie bitirip Antalyaya taşındık ben Sakaryaya üniversite okumaya gittim fakat deprem oldu vs geri geldim ve evde boş durmaktansa gidip bir dersaneye yazılayım dedim .bilgisayar kursu oldu tercihim..

"o sırada malum dersanede yaşananlar"

x öğretmen şahıs : artık çalışmak istemiyorum işi bırakıyorum bu akşam son kez çıkacağım derse yarın ayrılıyorum vs helalleşmeler...

Ben gündüz kursa yazılıp akşam 18:00 deki dersimi bekliyorum.. sınıfa bir erkek giriyor zayıf uzun ama beni çeken bişey var durumda :))
Masanın üstüne oturdu ve merhaba arkadaşlar ben sizinle 3 ay boyunca ders yapacak olan öğretmeniniz falan kişi :) ben o an bir dumur oluyorum zaten.
Öğretmen ya kelli felli yaşlı bişey bekliyorum .en azından 21 yaşında biri değil(yaşlı derken bunu kastettim :)))

ben ahahaha sınıf da ne matrak tipler var diye bir kahkaha kopardım fakat adam ciddi. bu mudur bizim hocamız diyorum içimden. ve içimden bir başka ses. kapa çeneni harbiden bu öğretmenin işte diyor..

sonra bir hafta biraz hafif bakışmalar küçük sohbetlerle geçtikten sonra. bir akşam son dersten sonra sınıftan bir arkadaşın d.gününü kutlamak üzere bir türkü kafeye gidiyoruz.
orada bir kutu bira içen öğretmenim..!(10 yıllık evliyim ve 10 yıldır bira da dahil içki içtiğini görmedim :)))))

bana biraz açılmaya başladı. bende o sıralar pek bi meşhur olan o soruyu sordum

"ne kadar ciddisin" kendimden pek bi eminim ama :)

sonra o birayı niye içtiğini birazdan anlayacak olmakla beraber
yüzüme baktı ve "BENİMLEE EVLENİR MİSİN " dedi :)))))))

Bu benim hayatımın en önemli insanıyla karşılaşmam ve hayatımda yaşadığım unutamadığım en özel andır. :)
Alıntı:
TonyaLi´isimli üyeden Alıntı
10 yaşlarındayım... yaz tatilinde hollandadan gelen amcamlarla köye yani trabzona gönderdi babam beni.. bizim aileden sadece ben... 8 kardeş olan babamın tüm kardeşleri ailecek orda... yayladayız.. o zamanlar babannem ve büyükbabam hayvan besledikleri için onlara ot kesiyorduk.. ailecek herkes orda.. kuzenlerimin çoğunluğu benim yaşlarımdaydı.. o yüzden canım sıkılmıyordu pek... ormanın içindeki küçük pınar ve yayla evi arasında bi oyun alanımız vardı :)... halamlar kuzenlerimle her daim ilgilenirdi.. üstü pislenince değişilir.. acıktıklarında yedirilirlerdi.. bense tek başıma onca insan içinde bi yetimmiş gibi dolanır dururdum... ve inanırmısınız.. o eziklik durumundaki masumane halimi onca yetişkin insan içinde bi tek babaannem farkedebilmişti... bu olaydan bi kaç gün sonra annem ve küçük kardeşimde geldiler trabzona.. amcam almaya gitmişti onları.. yaylaya gelecekti onlarda... geleceklerini haber aldığımda inanın kaç saat hareketsiz yolu izledim... annem ve kardeşim gelecekti.. hatta onlar gelmeden duyduğum ve kardeşim sandığım bi çocuğun sesine koştuğumu biliyorum.. ve nihayet annem ve kardeşim geldiinde.. size yaşamış olduğum mutluluğu anlatamam... orda kaldığımız süre zarfında annem ve kardeşimin yanından ayrılmadım hiç oyun bile oynamadım...
Alıntı:
jade´isimli üyeden Alıntı
Yaş 19-20 arası .... gece 3 .... uyuyorum ...... çok yüksek seste gürültüler duyuyorum uyku arasında hemde çookkkk ..... gözlerimi açtım bir an çok karanlık.... sesler hala devam ediyor var hatta daha da artmış gibi.... yerimde duramadığımı hissettim bir an.... yataktan yere attım kendimi.. yere kapaklandım ... sesler bitmiyor gacırrr gucuurrrr Allahım ne zaman bitecek bu sesler çok korkuyorum..... bitti galiba .... ayağa kalktım merdivenlerden aşağıya koştum .. merdivenlerin sonuna doğru iki küçük kızkardeşimi gördüm birbirlerine sarılmışlardı... ikisinide tam tutmuştum ki yeniden başladı gürültü ve ayakta duramayacak kadar da sallanıyorduk ... nasıl oldu hatırlamıyorum ama kapıyı açtım evin dış kapısını .. kardeşlerimle dışarı çıkmıştım.. çok karanlıktı.. evden uzaklaştık .. yola indik ve yere oturduk sarıldık... titriyorlardı... bende.... gökyüzüne baktım yıldızlar başımın hemen üstündeydi sanki uzatsam elimi tutabilecekmişim gibi ...ürktüm... çok karanlıktı hiç bir yer görünmüyordu yıldızlardan başka... öylece sabahı bekledik... ve sabah herşey ortaya çıktı karanlığın örttüğü herşey .. yanan evler, fabrikalar... yıkılmış bir sürü bina... ve gece bitmeyen çığlıkların nedenini o zaman anladım... ''kimse yok mu''
17 Ağustos 1999 deprem
Yüreklerinize saglik..

Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 18-03-09, 06:17   #2
Bir Varmış Bir Yokmuş
Guest

Cevap: Kendi Hayatımızdan Kısa bir Öykü

Gitarist haric hepsine kullandim oyumu :)

Alt 18-03-09, 06:23   #3
Özel Erkek Üye

SuvaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 105084 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000

dominoyla sensuale oyum herkese başarılar dilerim

[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]

SuvaRi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-03-09, 06:53   #4
Doçent

Tecrübe Puanı: 23 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000

Başarılar.....
Alt 18-03-09, 09:44   #5
Bu Cinayet! Günahın En Has Hali İHANET Hakkımı ver Gideyim ADALET Son KOZUM Olsun Zorda Sukunet..

DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 16736 DoMiNo 1000 DoMiNo 1000 DoMiNo 1000 DoMiNo 1000 DoMiNo 1000 DoMiNo 1000 DoMiNo 1000 DoMiNo 1000 DoMiNo 1000 DoMiNo 1000 DoMiNo 1000

Herkese başarılar.
Bu yarışma daha bir özel oldu sanırım. hepimiz yüreğimizdeki hayatımızdaki bir dönemi paylaştık
Ayrıca Jade'ye geçmiş olsun diyorum. o dönem ben de Adapazarında okuyordum ve onu çok iyi anlıyorum.
ѕση кσzυм σℓѕυη zσя∂α ѕüкυηєт
кєη∂ιмє ѕαяıℓıя ∂σηαяıм
DoMiNo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-03-09, 10:58   #6
Şehvani

SenSuaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 142 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000

Başarılar dilerim herkeze :)
Alt 18-03-09, 11:05   #7
Asi
Ord.Prof

Asi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 25495 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000

Herkese Başarılar...

FzL Яhтıм..! ЯhтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FяKєdєЯ мί..?,
...

AsaLet; boyda değiL, soydadıR.

İnceLik; beLde değiL, diLdediR.

DoğRuLuk; sözde değiL, özdediR.

GüzeLLik; yüzde değiL, yüRekTedir ...

αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя...

๓ız๓ız
Asi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-03-09, 21:21   #8
VerückT...

Sema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10840 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000

oyum SenSuaL domino Herkese BasariLar
Konu Kapatılmıştır

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Etiketler
    kısa bir öykü

Seçenekler
    Stil