hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Foruma Hoş Geldiniz > Üyelere Özel > Yarışmalar
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-03-09, 14:10   #11
Code'S

TonyaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 230 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000
Cevap: Kendi Hayatımızdan Kısa bir Öykü

Alıntı:
jade´isimli üyeden Alıntı
Yaş 19-20 arası .... gece 3 .... uyuyorum ...... çok yüksek seste gürültüler duyuyorum uyku arasında hemde çookkkk ..... gözlerimi açtım bir an çok karanlık.... sesler hala devam ediyor var hatta daha da artmış gibi.... yerimde duramadığımı hissettim bir an.... yataktan yere attım kendimi.. yere kapaklandım ... sesler bitmiyor gacırrr gucuurrrr Allahım ne zaman bitecek bu sesler çok korkuyorum..... bitti galiba .... ayağa kalktım merdivenlerden aşağıya koştum .. merdivenlerin sonuna doğru iki küçük kızkardeşimi gördüm birbirlerine sarılmışlardı... ikisinide tam tutmuştum ki yeniden başladı gürültü ve ayakta duramayacak kadar da sallanıyorduk ... nasıl oldu hatırlamıyorum ama kapıyı açtım evin dış kapısını .. kardeşlerimle dışarı çıkmıştım.. çok karanlıktı.. evden uzaklaştık .. yola indik ve yere oturduk sarıldık... titriyorlardı... bende.... gökyüzüne baktım yıldızlar başımın hemen üstündeydi sanki uzatsam elimi tutabilecekmişim gibi ...ürktüm... çok karanlıktı hiç bir yer görünmüyordu yıldızlardan başka... öylece sabahı bekledik... ve sabah herşey ortaya çıktı karanlığın örttüğü herşey .. yanan evler, fabrikalar... yıkılmış bir sürü bina... ve gece bitmeyen çığlıkların sesini o zaman anladım...
17 Ağustor 1999 deprem
en acısıda seninki... o depremi biz o kadar hissetmedik.. istanbulda olmamıza rağmen... ücra bi köşesindeydik... ama anlattığın ve o depremi yaşayan herkesin anlattığı gibi yıldızlar sanki uzatsan tutacakmşsın gibi yakınmış... ve marmara nın üstünde görülmüş bi alev topu olayı var... ama bu tam olarak kanıtlanamamış... denizin altında yapılmış deneyden dolayı olduğu sanılıyordu.. 18 bin insanımızı yitirdiğimiz. ve ne acı ki 21. yüzyıla 4,5 ay kala yaşanan o büyük felaketin izlerini hala silebilmiş değiliz...
Alt 15-03-09, 14:41   #12
Doçent

Tecrübe Puanı: 23 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000 kahve 1000

Alıntı:
TonyaLi´isimli üyeden Alıntı
en acısıda seninki... o depremi biz o kadar hissetmedik.. istanbulda olmamıza rağmen... ücra bi köşesindeydik... ama anlattığın ve o depremi yaşayan herkesin anlattığı gibi yıldızlar sanki uzatsan tutacakmşsın gibi yakınmış... ve marmara nın üstünde görülmüş bi alev topu olayı var... ama bu tam olarak kanıtlanamamış... denizin altında yapılmış deneyden dolayı olduğu sanılıyordu.. 18 bin insanımızı yitirdiğimiz. ve ne acı ki 21. yüzyıla 4,5 ay kala yaşanan o büyük felaketin izlerini hala silebilmiş değiliz...
10 sene geçti hala aklımda hiç atamadımki üzerimden .. hani yaşamadan bilemezsin, anlamazsın nasıl birşey olduğunu derler ya öyle birşey bu işte .. Allah yaşatmasın tabi.. amin
Alt 17-03-09, 05:47   #13
Bir Varmış Bir Yokmuş
Guest

Alıntı:
jade´isimli üyeden Alıntı
Yaş 19-20 arası .... gece 3 .... uyuyorum ...... çok yüksek seste gürültüler duyuyorum uyku arasında hemde çookkkk ..... gözlerimi açtım bir an çok karanlık.... sesler hala devam ediyor var hatta daha da artmış gibi.... yerimde duramadığımı hissettim bir an.... yataktan yere attım kendimi.. yere kapaklandım ... sesler bitmiyor gacırrr gucuurrrr Allahım ne zaman bitecek bu sesler çok korkuyorum..... bitti galiba .... ayağa kalktım merdivenlerden aşağıya koştum .. merdivenlerin sonuna doğru iki küçük kızkardeşimi gördüm birbirlerine sarılmışlardı... ikisinide tam tutmuştum ki yeniden başladı gürültü ve ayakta duramayacak kadar da sallanıyorduk ... nasıl oldu hatırlamıyorum ama kapıyı açtım evin dış kapısını .. kardeşlerimle dışarı çıkmıştım.. çok karanlıktı.. evden uzaklaştık .. yola indik ve yere oturduk sarıldık... titriyorlardı... bende.... gökyüzüne baktım yıldızlar başımın hemen üstündeydi sanki uzatsam elimi tutabilecekmişim gibi ...ürktüm... çok karanlıktı hiç bir yer görünmüyordu yıldızlardan başka... öylece sabahı bekledik... ve sabah herşey ortaya çıktı karanlığın örttüğü herşey .. yanan evler, fabrikalar... yıkılmış bir sürü bina... ve gece bitmeyen çığlıkların nedenini o zaman anladım... ''kimse yok mu''
17 Ağustos 1999 deprem
Allahim bir daha yasatmasin sabah sabah maffetti beni

Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 17-03-09, 08:16   #14
Psikolojik Deli

PySSyCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 211514 PySSyCaT 1000 PySSyCaT 1000 PySSyCaT 1000 PySSyCaT 1000 PySSyCaT 1000 PySSyCaT 1000 PySSyCaT 1000 PySSyCaT 1000 PySSyCaT 1000 PySSyCaT 1000 PySSyCaT 1000

Öykü dedinizde aklima bi Öykü geldi anlatmak istedim , valla uzaktan yakindan benimle ilgisi yok amaaaaaaa bu Öykü burdan biriyle ilgili, nick vermiyecem arayan bulur
Bana kendisi anlatmisti bende sizlerle paylasmak istedim :)))))))))))

Konu 5 sene önce hossohbet serverinde sevgi kanalinda basladi...()
Öykü hem ders calisip hemde sevgi kanalinda azcik chat yapan bi arkadasimiz.....Bi gün biri gelir özelinde bu Öykü arkadasimiza küfür eder.....Bu haliyle çok sinirlenir veeeee o zamanlarin Adminlerinden Karakan isimli kisiyle iyi arkadasdi veeeee bu Öykü arkadasimiz hiççç nicke dikkat etmeden özele dalar ve konusmaya basla '''Ya Karakan suna baksana bana küfür ediyor bi zahmet ucur (yada banla gecmis zaman hangisini dedigini hatirlamiyorum)
Bi süre sessizlikten sonra karsidaki gülmeye baslar Öykü haliyle sinirlenir '''Niye gülüyorsun'''der....
O'da Ben admin degilim atamam dedi bizim Öykü sasirir ve niye ne olduki , ne zaman yetkin alindi der....
Sen git nicke bi bak der , Öykü kanala gecer ve nicklere bakar biri (Karahan) digeri (Karakan)
Bizim Öykü damdan düsmüse döner sessizlik bu sefer Öyküde....renk'den renge girer karizma SIFIR....
Bu arada Karahan sorar neden sessiz kaldin diye eeee bizim Öykü circir ötermi yerle bir oldu...
O an bozuntuya vermemek için ders calisiyorum der ve susar...
eeeeee Karahan artik bu Öykü'yü gözüne kesmis...Uzun bi süre pesinden kostu ve sonunda ayarladi Öykü'yü...O gün'den sonra kim derdiki bu Karahan'la Öykü güzel bi ASK yasayacagini...

Sizden bi ricam var LÜTFEN Öykü kahramanlarimizi caktiysaniz Aramizda kalsin yada Özel pm gönderin ama burda yazmayin yemin billah iki tarafda bana dalar

(ikinizide sevemiyom SoLLyy)(seviyom)

(yarismada yokum sadece paylasmak istedim )

Konu PySSyCaT tarafından (17-03-09 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir..
PySSyCaT isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Konu Kapatılmıştır

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Etiketler
    kısa bir öykü

Seçenekler
    Stil