![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Yabanci sarki sozleri Yabanci sarkicilarin ve gruplarin sarki sozleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| ღ♥ღ Aşk PrEnSeSi ღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-04-07 Nerden: Izmir
Benim Modum: Tesekkür: 0
29 Mesajına 56 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Avril Lavigne-Hot[Turkish Çeviri] You're so good to me Baby Baby -bence çok iyisin bebek I wanna lock you up in my closet, when no one's around -seni odama kilitlemek istiyorum, etrafta kimse olmadığı zaman I wanna put your hand in my pocket, because you're allowed -elini cebime koymak istiyorum, çünkü izinlisin I wanna drive you into the corner, and kiss you without a sound -seni köşeye götürmek istiyorum, ve sessiz bir şekilde öpmek istiyorum I wanna stay this way forever, I'll say it aloud -hep bu tarafta oturmak istiyorum, bunu yüksek sesle söyleyeceğim Now you're in and you can't get out -şimdi içeridesin ve çıkamazsın You make me so hot -beni azdırıyorsun Make me wanna drop -beni düşürtüyorsun You're so ridiculous -çok komiksin I can barely stop -ancak dururum I can hardly breathe -zor nefes alabiliyorum You make me wanna scream -çığlık atmamı sağlıyorsun You're so fabulous -mükemmelsin You're so good to me Baby Baby -bence çok iyisin bebek You're so good to me Baby Baby - bence çok iyisin bebek I can make you feel all better, just take it in -tamamen iyi hissetmeni sağlayabilirim, sadece bunu al And I can show you all the places, you've never been -ve sana şuana kadar hiç bulunmadığın yerlerin hepsini gösterebilirim And I can make you say everything, that you never said -ve sana hiç demediğin şeyleri söyletebilirim And I will let you do anything, again and again -ve herşeyi yapmana izin vereceğim, tekrar tekrar Now you're in and you can't get out -şimdi içeridesin ve çıkamazsın You make me so hot -beni azdırıyorsun Make me wanna drop -beni düşürtüyorsun You're so ridiculous -çok komiksin I can barely stop -ancak dururum I can hardly breathe -zor nefes alabiliyorum You make me wanna scream -çığlık atmamı sağlıyorsun You're so fabulous -mükemmelsin You're so good to me Baby Baby -bence çok iyisin bebek You're so good to me Baby Baby - bence çok iyisin bebek Kiss me gently -yavaşça öp beni Always I know -hep bilirim Hold me love me -sarıl bana sev beni Don't ever go -hiç gitme You make me so hot -beni azdırıyorsun Make me wanna drop -beni düşürtüyorsun You're so ridiculous -çok komiksin I can barely stop -ancak dururum I can hardly breathe -zor nefes alabiliyorum You make me wanna scream -çığlık atmamı sağlıyorsun You're so fabulous -mükemmelsin You're so good to me -bence çok iyisin You make me so hot -beni azdırıyorsun Make me wanna drop -beni düşürüyorsun You're so ridiculous -çok komiksin I can barely stop -ancak dururum I can hardly breathe -zor nefes alabiliyorum You make me wanna scream -çığlık atmamı sağlıyorsun You're so fabulous -mükemmelsin You're so good to me Baby Baby -bence çok iyisin bebek You're so good to me Baby Baby - bence çok iyisin bebek You're so good -çok iyisin __________________
__________________ |
| | |
| sudeeee Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | sezenNNN (29-09-08)
|
| | #2 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
223 Mesajına 600 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: Avril Lavigne-Hot[Turkish Çeviri] jnm çok güzel bir parça tşk....:)
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #3 |
| ღ♥ღ Aşk PrEnSeSi ღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-04-07 Nerden: Izmir
Benim Modum: Tesekkür: 0
29 Mesajına 56 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | --->: Avril Lavigne-Hot[Turkish Çeviri] sezencim ben tşk ederim canım saol okudugun için
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: Avril Lavigne-Hot[Turkish Çeviri] türkçe sülese bisdee daha çok tutulur sanırsam bu sösleyleee :) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme