![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Video Klip Yerli Yabancı Muzik Video Klipleri |
| Etiketler: yarali kalbim |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tesekkür: 704
566 Mesajına 1.238 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Yarali Kalbim...
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... Konu ÇiNgEnE tarafından (07-10-08 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Yarali Kalbim... ağla yaralı kalbim hepsi yalan ağla bir avuç küldür elde kalan artık savrulup gitsen de rüzgara ağla mazidir şimdi senin olan yaralı yaralı yaralı kalbim dokunduğun el yalan sakındığın gül yalan sel akar kum olur geriye kalan ağla yaralı kalbim hepsi yalan ağla bir avuç küldür elde kalan yaralı yaralı yaralı kalbim
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... |
| | |
| | #3 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 665
753 Mesajına 1.224 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Yarali Kalbim... eline emegine saglik tskler..
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Yarali Kalbim... sende sagol angelicam
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme