![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Video Klip Yerli Yabancı Muzik Video Klipleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
223 Mesajına 600 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | Ayrılık çekenlere gelsin
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #2 |
| ÇinqeNe ![]() Üyelik tarihi: 20-02-08 Nerden: GeLdim Bu Dünya'ya...??
Benim Modum: Tesekkür: 4
8 Mesajına 27 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: Ayrılık çekenlere gelsin AyrıLık deme Bana... Kıyarımmm Bu canıma GönüL AŞK' tan yaraLıdır Bir Darbede Sen Vurmaaaaaa !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canım sezenim emeğine yüreğine saqLık canım cok cok cok güzeLdi
__________________ ![]() “Gönül, çalamazsan aşkın sazını ne perdeye dokun, ne teli incit... Eger çekemezsen gülün nazını, ne dikene dokun nede gülü incit...” ![]() ![]() Kalk gururum, bugün burdan gidelim Ne olur ona yenilmeyelim Hadi dik dur, toparlan gidelim Gel gururum, her zalim böyle değil Eğileceksen sen gerçek aşka eğil Gözlerinden kurtul da gidelim… Of teslim etme, beni ona Son kelime aşktan sana Artık seni, sevmiyorum… ѕυѕтυм ν£ gι∂ιуσяυм ѕα∂£¢£ gι∂ιуσяυм ѕ£ηι ѕ£ν£, α¢ı ç£к£ ç£к£ gι∂ιуσяυм єѕкιℓєяι çöρє αтѕαм уєηιℓєяι gєℓιя мι ؟∂υуgυℓαяı уαşαтмαѕαη υηυтυℓυρ gι∂єя мι ؟αşкℓα α¢ıуı вιяℓєşтιяѕєм α¢ı νєяιя мι ؟кαувєтѕєм кєη∂ιмι вιяgüη υηυтℓυρ gι∂єя мι؟؟ Niye DoqDun KüÇük Kız..?? |
| | |
| | #3 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
223 Mesajına 600 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: Ayrılık çekenlere gelsin Beğenmene çok sevindim bebeğim bende tşk ederim
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #4 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 104
71 Mesajına 125 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Ayrılık çekenlere gelsin güzel Bir Parça Emegine Saglik Canim)
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: Ayrılık çekenlere gelsin Guzel ...di Ayrıllık cek cek Bitmezz..on üçün fazla uzuntu edamı kasar.
__________________ ![]() ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta zannediyordum bu işlerde yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana dek ama farkındaydım yinede ne zaman seninle olsam tanıdık bir kus cıvıltısıyla uyanıyordum her sabah şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden namımın olsun ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurlarla tasan boynu bükük nehirleri ben sende yolları sevdim dallarına hiç bir kusun kopmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla kaplı yolları ikimizde acemi birer asıktık o zamanlar ve çoğu zaman ne yapacağımızı bile bilmeden serseri dolaşırdık sokaklarda |
| | |
| | #6 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 31-03-07 Nerden: şimdi USA_ Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 113
31 Mesajına 80 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: Ayrılık çekenlere gelsin tşkler her zaman ki gibi mükemmel Seçim Sezen'mm
__________________ ![]() Bak İbret Al Yere Du$en Yapraga,Oda Eskiden Yukardan Bakardı Topraga... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme