![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Video Klip Yerli Yabancı Muzik Video Klipleri |
| Etiketler: kutsi helal etmiyorum |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tesekkür: 704
566 Mesajına 1.238 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Adam Gibi Yurekli OL!!!!!!!!!! Neden düştün gözümden? Neden hislerin hep yalan? Nedense biz seninle mutluluğu Paylaştık hep uzaktan Aşk ızdırap denizi, şaşırdım ben kapıları Garip bir umutsuzluk sardı dört bir yanımı Akıllandın mı bilinmez, yoksa herşey sıradan mı? Adam gibi yürekli ol, çık karşıma bak yüzüme Yalandı de, unuttum de, aldattım de, bağır yüzüme Senin kokun, senin dokun, senin tadın yetmedi de Sokaktaki köpek kadar gururlu ol, bağır yüzüme
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... |
| | |
| ÇiNgEnE Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | EsteLya (02-10-08)
|
| | #2 |
![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 81
13 Mesajına 28 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Adam Gibi Yurekli OL!!!!!!!!!! Birara dilimden düşmeyen bir şarkıydı haladaseverim şarkının sözleri zaten belli tşkler cnm
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 328 | ASK BENİ SEVMEDİ
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 328 | Ihanet
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: KUTSi >>>Helal Etmiyorum<<< Bitirdin bu aski degdimi soyle Beni gordugun yerde asla selam verme Unut Adimi unut askimi Oldurdun butun duygularimi Pismanim deme donmem geriye Cok sevdim deme inanmam sevgine Harcadin beni bos yere Yar sana asla hakkimi helal etmıyorum Yar sana agladigim gecelerime yaniyorum Sen her gece koyun koyuna uyudugum Ugrunda olumu goze alip gozlerinde boguldugum Seni gozumden sakinip hayalini kurdugum Benmi tek kursunla tam gogsunden vuruldugum Simdi ihanetin olum gibi dort yanimda dusunuyorum Karanliga siginip yoklugunla uyuyorum Sana lanetler edip kendi kendime soruyorum Sana hakkim helal mi sana asla hakkimi helal etmıyorum
| | |
| | #6 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 481
554 Mesajına 829 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: KUTSi >>>Helal Etmiyorum<<< emegine saglik sekerr
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme