![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Video Klip Yerli Yabancı Muzik Video Klipleri |
| Etiketler: youtubeye girmek |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 664
753 Mesajına 1.224 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Sayfa acildiginda bölge bayragina tiklayip cikan sayfada tam linki yani www.youtube.com yaziyorsunuz sonrasi kolay:) girmek icin tikla veya Firefox'a proxy ekleyipte girebilirsiniz iyi youtube izlemeler veya eklemeler :)
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #2 |
| ♥DaNg€®ous♥ ![]() | Cevap: Youtubeye Girmek Cıx yine Girmedi :S Girdi ama VideoLarı acmıyo.videoLar Cıkıyo ama Görüntü Cıkmıyo :S
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Youtubeye Girmek ktunnel.com gizlen.net trproxy.net dene bunlarda olmassa kusura bakma seytanin isi var senin pcde dicem :)
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #4 |
| ♥DaNg€®ous♥ ![]() | Cevap: Youtubeye Girmek ktunnel.com oLdu emeğine sagLık abLa ßi teşekkürü Hakettin :P
__________________ öят đüşŁεяiйi..đüşŁεяiмiй üѕтüйε..đüşŁεяiiм üşüЧσя..!! «3 Haηqî qüη eŁŁeяîη Чüzüмe đokuηuя? Haηqî qüη kokuηu îçîмe çekeяîм? Haηqî qüη Чaηı ßa$ıмđa ηefe§îηî hî§§eđeяîм? ßuqüη’мü? HaЧıя! Чaяıη’мı? HaЧıя! ßiя qüη. ßîя ‘Чaяıη’... ღ ღkavu$uя eŁŁeяîм §aηa qüηüη ßîяîηđe a$kŁaяıη eη qüzeŁîღ ![]() |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Youtubeye Girmek rica ederim sevindim seytanin bacagini kirdigina :)
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Youtubeye Girmek Giremeyenler bu adresten denerler yine yasaklanmis türkiyede |
| | |
| | #7 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 21-04-08 Nerden: KeLimeLer Yetse..
Benim Modum: Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Youtubeye Girmek oh be hele ulaşabildik youtube ' a..çok saol..
__________________ ![]() Çok kez kırıLdı kaLbim .. Her parçası ba$ka birinde kaLdı . Kendi içimde duwarLar örüp durdum Kimseye anLatamadım derdimi .. OnLar beni hep bağıra bağıra ne$eLi $arkılar söyLerken qördü.. HıçkırıkLarLa aqLadıqımı duymadıLar biLe Sadece qüLü$üm çınLadı kuLakLarında .. içimden kopan parçaLarın sesini hiç duymadıLarki.. |
| | |
| | #8 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Youtubeye Girmek
http://www.beatfiltering.com/ bu adrestende cok kolay giriliyor
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #9 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-05-08
Tesekkür: 0
16 Mesajına 29 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: Youtubeye Girmek ![]() Ağ Bağlantılarım (sağ tıkla) - Özellikler - Yerel Ağ Bağlantısı (sağ tıkla) - Özellikler - İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) Özellikleri (tıkla) Aşağıdaki Dns sunucu adreslerini kullan: (işaretle) Yeğlenen DNS sunucusu: 208.67.222.222 Diğer DNS Sunucusu: 208.67.220.220 - Tamam - YouTube Gir |
| | |
| | #10 | |||||||||||||||||||||||
| !!cırcır_böceee!! ![]() Üyelik tarihi: 15-05-08 Nerden: Evden
Benim Modum: Tesekkür: 378
21 Mesajına 65 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | Cevap: Youtubeye Girmek
![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| youtubeye girmek |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme