![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Video Klip Yerli Yabancı Muzik Video Klipleri |
| Etiketler: youtubeye girmek |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Youtubeye Girmek ![]() |
| | |
| | #12 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 15-04-08 Nerden: dünya denen yerden Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 4
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: Youtubeye Girmek biz türkler angel tanımayız teşekkürler emegine saglık |
| | |
| | #14 |
| Super Moderator ![]() | --->: Youtubeye Girmek Efendım biz youtube gırmek ıcın ugrastıgımız vaktı el ele verıp 3. bogaz koprusunu yapmak ıcın ugrassaydık emınım 2 ay ıcınde bıtırebılırdık :)
__________________ ![]() öyle bir hayat yaşadım ki cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm pes etmeyi de bazıları seyrederken hayatı en önden kendime bir sahne buldum oynadım öyle bir rol vermişler ki okudum okudum anlamadım kendi kendime konuştum bazen evimde hem kızdım hem güldüm halime sonra dedim ki söz ver kendine denizleri seviyorsan , dalgaları da seveceksin sevilmek istiyorsan , önce sevmeyi bileceksin uçmayı seviyorsan , düşmeyi de bileceksin korkarak yaşıyorsan , yalnızca hayatı seyredersin öyle bir hayat yaşadım ki son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan anladım kendi kendime konuştum bazen evimde hem kızdım hem güldüm halime sonra dedim ki söz ver kendine denizleri seviyorsan , dalgaları da seveceksin sevilmek istiyorsan , önce sevmeyi bileceksin uçmayı seviyorsan , düşmeyi de bileceksin korkarak yaşıyorsan , yalnızca hayatı seyredersin... |
| | |
| | #15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 664
753 Mesajına 1.224 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Youtubeye Girmek
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #16 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 481
554 Mesajına 829 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Youtubeye Girmek tesekküyley
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #17 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 19-07-08
Benim Modum: Tesekkür: 0
11 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Youtubeye Girmek http://rapidshare.com/files/13672221...ube_Jacker.rar bunu indirip kurun normal bir selikde girin yotubeye proxy ile ugrasmayin |
| | |
| | #18 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 03-10-08 Nerden: (:Cennet:) Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Youtubeye Girmek daha kolayıvar arkadaşlar hem türkçe http://www.girisyoutube.com girin görün ama firefox kullanıyor olmanız gerek
__________________ Hani beni bırakmayacaktın? Kader alıp gitti seni benden. Sana son kez sarılamadan. Seni seviyorum diyemeden... Sevdim seni bir kere. Başkasını sevemem! Deli diyorlar bana, Desinler değişemem... Eğer seni sevmek suç olsaydı ben ömrümü hapiste geçirirdim... The Best Boy! I am ComeBack |
| | |
| | #19 | |||||||||||||||||||||||
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 03-10-08 Nerden: (:Cennet:) Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: --->: Youtubeye Girmek
bu arada kardeşim doğru söylemiş ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Hani beni bırakmayacaktın? Kader alıp gitti seni benden. Sana son kez sarılamadan. Seni seviyorum diyemeden... Sevdim seni bir kere. Başkasını sevemem! Deli diyorlar bana, Desinler değişemem... Eğer seni sevmek suç olsaydı ben ömrümü hapiste geçirirdim... The Best Boy! I am ComeBack | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #20 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 664
753 Mesajına 1.224 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Youtubeye Girmek ![]()
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| youtubeye girmek |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme