![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Video Klip Yerli Yabancı Muzik Video Klipleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 36
26 Mesajına 64 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 92 | hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar KLibiyle Beraber Lütfen Albüm Yapariz. :) Bu Benim.. |
| | |
| | #2 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 665
753 Mesajına 1.224 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkı? link gitmis :) Konu angelica tarafından (04-04-08 Saat 04:32 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 665
753 Mesajına 1.224 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar link gitmis Konu angelica tarafından (04-04-08 Saat 04:32 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 81
13 Mesajına 28 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar Sezen Aksu Seni Sevdiğimi Unut! ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar hakan peker affetmedim kendimi.
__________________ ![]() ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta zannediyordum bu işlerde yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana dek ama farkındaydım yinede ne zaman seninle olsam tanıdık bir kus cıvıltısıyla uyanıyordum her sabah şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden namımın olsun ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurlarla tasan boynu bükük nehirleri ben sende yolları sevdim dallarına hiç bir kusun kopmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla kaplı yolları ikimizde acemi birer asıktık o zamanlar ve çoğu zaman ne yapacağımızı bile bilmeden serseri dolaşırdık sokaklarda Konu ILKeR tarafından (24-12-07 Saat 04:46 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
| CümLe_MühendiSi ![]() | Cevap: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar Orhan Gencebay - HataSız KuL oLmaZ Bu şarkıya yakıştığını düşündüğüm bir klip..
__________________ ![]() KuzuLar iÇin aĞLayan KurtLarda Vardır Hayatta.. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!... -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale; Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale! Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu... İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu? Mehmet Akif Ersoy |
| | |
| | #7 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Benim Modum: Tesekkür: 0
7 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 315 | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar Son ZamanLarda En Çok DinLegidim, DinLerken SözLerini ßirisine Yazdıgım Şarkı Çok GüzeL TavSiye Ederim . Ah Bu AŞK ifLah Etmez Beniiiii... Konu Sahin tarafından (02-01-08 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 36
26 Mesajına 64 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 92 | Cevap: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar Ben O Eski Ben Degilim. |
| | |
| | #9 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 01-04-07 Nerden: ankara Yaş: 27
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar buda benimmmm..... aşktan yana söz duyunca ben hep seni düşünürüm mutsuz hayaler boyunca ben hep seni düşünürüm yıldızlar kayar geceden renkler sıyrılır yüceden yüregim sızlar inceden ben hep seni düşünürüm....... |
| | |
| | #10 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 14-08-07
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar ÜMIT YASAR-SEVEMIYORUM zeki erdem - beni sevmek yürek ister müslüm gürses - bir bilebilsen emrah - götür beni gittigin yere ankaralı namık-sevgilim GÜLLÜ-SENİ ÇOK SEVDİM
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme