![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Video Klip Yerli Yabancı Muzik Video Klipleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #12 |
| Yawru Kuşumm ツ ![]() | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar Seni Sevdiğimi Unut SevişmeLerimiz YaLan ... Unut benide Her YaLan Gibi Unut.. kLibe ne Hacet ..
__________________ ![]() Artık oyunlarımı daha kararlı oynayacağım..Benim için; Ya Doğru'sun Ya Yanlıs Ya Siyah'sın Ya Beyaz Ya Sev Ya da Terk et..! ![]() ''yorgunum gitmelerin tümüne'' ![]() Hasretin Yüreğimin Sadık Bekçisidir Sevgili.. OSimdiaSkerYolcusu ღE&Dღ |
| | |
| | #13 |
| Duyqusuz.. ![]() Üyelik tarihi: 16-10-07 Nerden: Cafeden Yaş: 24
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar Şükriye tutkun &Gücüm yetene kadar favorim..Ama bütün şarkılarını çok seviyorum
__________________ öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor ![]() |
| | |
| | #14 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 197 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() Konu angelica tarafından (09-01-08 Saat 04:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: sadece link vardi umarim dogrudur... |
| | |
| | #15 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Benim Modum: Tesekkür: 0
7 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 315 | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar |
| | |
| | #16 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 664
753 Mesajına 1.224 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar Benden SeBnEm'e gitsin:) |
| | |
| | #17 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
223 Mesajına 600 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar ßuda benden Tüm Hossohbetçilere....
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #18 |
| Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun.. ![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: 82º06’ LS 54º58’ BT Yaş: 88
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | As.. G Michael & MjB - As
__________________ Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun..bu ulke bi cok badire atlatti.emin olun bunuda atlatir.yeterki duyarli olalim.kendi ulkemizde bizi azinliga dusurmeye calisan dejenere olmus sefil kisiler utansin.. Konu N\A tarafından (07-02-08 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #19 |
| ''Müzisyen Üye'' ![]() | --->: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar Slayer - Angel Of DeatH Judest Prest- Painkiller Iron maiden - Fear Of THe DArk Joe Satriani - War
__________________ O Bir Müzisyen ![]() Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim.. İkimizde gelsek kıldan köp-rüye Ben dürüstsem ,şarhoşkende geçerim... Ampulle Kararan Tek Ülke ? Konu KeReM tarafından (17-02-08 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #20 |
| RockFather ![]() | Cevap: hoSSohbet Üyelerinin En Sevdigi Sarkılar Bu da Sana geLsin Kerem Abi Joe Satriani - War |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme