![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Video Klip Yerli Yabancı Muzik Video Klipleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #201 |
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tesekkür: 704
566 Mesajına 1.238 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Aşk duasına çıktım Sevenler ayrılmasın diye Yalvardım yakardım allahıma Sevenleri ayırma diye Sen yoktun ağlarken ben Sen yoktun gözyaşlarım selken Sen yoktun yoklugun açıyken Sen yoktun sultanım ben ölürken Sen yoktun geceler katranken Sen yoktun tomurçuk açmazken Sen yoktun dar ağaçında ben Sen geldin sultanım güneş dogarken Ey sevgili yanan yüregimi bir kez olsun bilebilseydin Ey sevgili senin için akan gözyaları görebilseydin Ey sevgili senin için yazdıgım aşk dolu sözlerini duyabilseydin Geceyi kaplayan sensizligin için bir umut olup gelebilseydin Ey sevgili inanki inan varlıgımın diregi sensizligin gözyaşı çaresizligin yangını Ve inanki inan sen yoktun sen yoktun inanki sen yoktun
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... |
| | |
| | #202 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
Benim Modum: Tesekkür: 2
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | --->: sen yoktun off off cok hüzünlü bu canısı.. sen bize ekle ama kendin dinleme bence.. ellerine saglık cok güzeldi..
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #203 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 197 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: sen yoktun
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #204 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 665
753 Mesajına 1.224 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Takvim
yıllar mı hızlandı yoksa? ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler daha dün gibi derler ya hani meğer herkes kurarmış böyle cümleler... vakit geçmek bilmezdi oysa hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler? akarken biriktir derler ya kasam boş, kalbim kırık, elde yine hüzünler... pişman çok pişmanım esasen ama çok korkuyorum ya reddersen gururdan mı nedendir artık e sen gel kendini alt edersen evimi ocağımı, yuvamın sıcağını yarimin kucağını bıraktım her günahın tadına, dünyanın batağına batacağım kadar battım... meğer herkes tanışıyormuş birgün mutlaka gerçeğin ta kendisiyle insan buna da alışıyormuş insan dayanıyormuş bütün gücüyle pişman çok pişmanım esasen ama çok korkuyorum ya reddedersen gururdan mı nedendir artık sen gel kendini alt edersen evimi ocağımı yuvamın sıcağını yarimin kucağını bıraktım her günahın tadına dünyanın batağına batacağım kadar battım | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #205 |
| Kaderini yaŞar.. ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07
Benim Modum: Tesekkür: 5
16 Mesajına 32 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | --->: Takvim yıllar mı hızlandı yoksa? ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler daha dün gibi derler ya hani meğer herkes kurarmış böyle cümleler... vakit geçmek bilmezdi oysa hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler? akarken biriktir derler ya kasam boş, kalbim kırık, elde yine hüzünler... pişman çok pişmanım esasen ama çok korkuyorum ya reddersen gururdan mı nedendir artık e sen gel kendini alt edersen evimi ocağımı, yuvamın sıcağını yarimin kucağını bıraktım her günahın tadına, dünyanın batağına batacağım kadar battım... meğer herkes tanışıyormuş birgün mutlaka gerçeğin ta kendisiyle insan buna da alışıyormuş insan dayanıyormuş bütün gücüyle pişman çok pişmanım esasen ama çok korkuyorum ya reddedersen gururdan mı nedendir artık sen gel kendini alt edersen evimi ocağımı yuvamın sıcağını yarimin kucağını bıraktım her günahın tadına dünyanın batağına batacağım kadar battım DinLerKen SıkıLmadığım Tek ParÇa
__________________ Kaderini yaŞar.. |
| | |
| | #206 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 665
753 Mesajına 1.224 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Takvim yıllar mı hızlandı yoksa? ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler daha dün gibi derler ya hani meğer herkes kurarmış böyle cümleler... vakit geçmek bilmezdi oysa hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler? akarken biriktir derler ya kasam boş, kalbim kırık, elde yine hüzünler...
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme