![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Video Klip Yerli Yabancı Muzik Video Klipleri |
| Etiketler: dus sokagi sakinleri , murat celik , sen yine , seni sev |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| SouLMate ![]() Üyelik tarihi: 25-09-06 Nerden: Ankara
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Sen Yine Seni Sev ''zaman unutup beni bırakır sokaklara sessiz oluyor insan böyle durumlarda yürüdüğüm yol değil gidişin üşütür beni konuşamıyor insan böyle havalarda her şey değişir ama eskimiyor acılar yaşayan bilir ancak nasıl acıtır akşamlar bedenimde yaşamak zor geliyor artık bana sözlerim kalın sis ruhuma anlam kat sevmek yarı ölmektir böyle demiştin giderken her gün ölüyor insan hatırlayınca anlatınca eskir bilirsin yaşananlar susarım o zaman ben düşlerim başlar sen yine seni sev ben içimde kalayım çekil yolumdan artık ben olayım'' Düş Sokağı Sakinleri - Üç |
| | |
| | #2 |
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Sen Yine Seni Sev ![]() |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Sen Yine Seni Sev Elinin tersiyle itsen de bazı şeyleri gün gelir ellerinin aradığı,yüreğinin bağlandığı “o” olur. Sessizce içine atarsın derdini; bir gün fırtınalı bir gecede karşılaşacağını bilsen bile... derin bir iç çekişi olur pısırık tepkin, buda geçer dersin... neler geçmedi ki ? Hiç içmediğin halde bir sigara yakarsın, dumanını dışa değil de içe çekersin, her çekilenin yanında bu çekiş ve çekilişlerin ikilemi... Nedir önemli olan senin için? Aramaması mı, içindeki yalnız insanın bir parça daha geriye itilmesi mi yoksa bu bir damgası mı yitirilişlerin... Derin bir iç çekişi olur fedakar tepkin... Buda geçer dersin neler geçmedi ki... |
| | |
| | #4 |
| Duyqusuz.. ![]() Üyelik tarihi: 16-10-07 Nerden: Cafeden Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 | --->: Sen Yine Seni Sev Umudunu yitirme, beklediğin her neyse. Gelir diye düşün dur, bak gelecek nerdeyse. Beklemek hiç zor değil, beklenmeye değerse. Her umulan bulunur, bıraktığın yerde.. Emegine yüreğine sağlık.. Teşekkürler..
__________________ öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor ![]() |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Sen Yine Seni Sev Gidişin nasıl gidiş değilse gelişin de geliş değil... sen yüreğime yalnızca ve yalnızca sensizliği sor, özlemeyi sor... şimdi tüm ışıklar yüreğime teğet, şimdi tüm umutlar düşünceme düşman, şimdi hüzne buluyor tüm sokakları soluğum, yağmur yağıyor, ıslanmak ıslanmak değil... sen şimdi bana sadece ve sadece yüreğinde saklı olanı söyle, söyle sevgili, gökyüzünde ayışığının hazin aksi, yokluğun mu kırdı en çok, varlığın mı yüreğimi? |
| | |
| | #6 |
| ☻๑☻ KaRa MeLeK ☻๑☻ ![]() Üyelik tarihi: 10-08-07 Nerden: █ Karanlığın içinden █
Benim Modum: Tesekkür: 119
72 Mesajına 188 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 126 | --->: Sen Yine Seni Sev Emeğine sağlık.
__________________ ฿ЄŢỮŁ ![]() ₪ őŁũΜũŅ Ņϊ$ąŅŁιŚι ₪ ![]() ●• SuSKuN •● ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 661
753 Mesajına 1.224 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Sen Yine Seni Sev Cok güzel emegine yüregine saglik resimde cok hos :)
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 81
13 Mesajına 28 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Sen Yine Seni Sev Bu şarkıyı çok severim insanı bir yerlere alıp götürüyo müzik dersen gerçekten şarkıya büyük uyum emeğine sağlık tşkler
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 |
| SouLMate ![]() Üyelik tarihi: 01-10-07 Nerden: evden
Tecrübe Puanı: 3 | --->: Sen Yine Seni Sev Seni yalan sevgilerin , sahte gülüşlerin, tuzak bakışların olduğu yerde buldum… Herşeyi kaybetmeye değecek kadar kıymetlisin…
__________________ |
| | |
| | #10 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: Sen Yine Seni Sev Senin BöyLe DuyqusaL oLduqunu biLmiodum SaoL.. Emeine sağLıq
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|