![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Türkiye Türkiyemizin güzelliklerini taniyalim tanitalim |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | Tek KaRede Koca İstanbuL
__________________ ![]() R!HANNA |
| | |
| | #2 |
| ~Sənin üçün darıxmışam~ ![]() Üyelik tarihi: 05-10-08
Benim Modum: Tesekkür: 51
16 Mesajına 26 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Tek KaRede Koca İstanbuL PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL BİR İSTANBULLU OLARAK BUDA BENDEN OLSUN ![]() istanbul rüzgar rüzgar sevdiğim kah bir lodos, denizlerden esen ılık mı ılık kah ustura gibi deli bir poyraz bırak saçlarını rüzgarlarına istanbulun bu şehirde aşksız ve rüzgarsız yaşanmaz istanbul bulut bulut sevdiğim kimi beyaz mı beyaz ince, tül gibi kimi katran misali kara bulutları da insanlarına benzer istanbulun inanma sevdiğim, inanma bulutlara istanbul yağmur yağmur sevdiğim kah ince ince kah bardaktan boşanırcasına hele bir yağmur yağmaya görsün ölürcesine yaşanır bu şehirde sevdiğim ve yaşanırcasına ölünür istanbul deniz deniz sevdiğim bir çakır mavi bir camgöbeği tuzlu su üstünde irili ufaklı tekneler kayıklar, yelkenliler, mavnalar kalleştir denizleri istanbulun sevdiğim istanbul kadar istanbul kadeh kadeh sevdiğim içtikçe içesi gelir insanın sarhoşluğu tutuşup yanmaya benzer ve bir gölgedir yalnızlık meyhanelerinde seninle dolaşır, seninle gezer
__________________ ![]() EgiL KuLaK ver Ceddine TÜRK'e Kefen giydirmek hangi itin haddine VATANIMIZI bölmek isteyen O itlere inat Verdigimiz tüm şehitlerimiz için Bu yaziyi herkes kullansin, O itlere ulasacaktir ''SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' ''Vatansizlara inat VATAN SAGOLSUN''... ![]() |
| | |
| | #3 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: Tek KaRede Koca İstanbuL istanbuL anLatıLmaz yaşanır mı demek gerek bu şiir bu resimler.İstanbulda yaşamadığım için bi yönden kendimi Şanssız hissediyorum :) yaşam şartları zor bi yer belki ama , ama işte...
| | |
| | #4 |
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 262
236 Mesajına 340 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Tek KaRede Koca İstanbuL Çok güzel ya gerçekten ben bir dah dünyaya gelsem de seçme şansı verselr yine burda yaşamak isterim..Resimde çok güzelmiş ellerine sğlık...
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
| | #5 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 171
31 Mesajına 61 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Tek KaRede Koca İstanbuL gerçekten süper resimmiş eline sağlık
__________________ |
| | |
| | #6 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: Tek KaRede Koca İstanbuL tşklerr.çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim.
| | |
| | #7 |
| Galatasaray ![]() | Cevap: Tek KaRede Koca İstanbuL Emeğinize sağlık....... Türkiyenin bence kalbi istanbul ...
__________________ ![]() VuraL ![]() |
| | |
| | #8 |
| KeyCey ![]() Üyelik tarihi: 18-08-08 Nerden: Ondan UzakTa ßir YeR
Benim Modum: Tesekkür: 26
55 Mesajına 90 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 207 | Cevap: Tek KaRede Koca İstanbuL Hey Gidi Koca Şehir İstanbuL Şimdi Kimin Yarisin . . .
__________________ ѕєη вєηιм gözüм∂є вιя нιçѕιη αятıк ηєƒяєтιм αşкıмı αşтı вυ gє¢є вυgüη кι ѕözℓєяιη ѕöz мüу∂ü αятıк ѕση ѕözüη ѕαвяıмı αşтı вυ gє¢є ![]() |
| | |
| | #9 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 565
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Tek KaRede Koca İstanbuL çok güzel resimdi...teşekkürler paylaşım içni.. (:
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #10 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Tek KaRede Koca İstanbuL tskler |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme