![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Türkiye Türkiyemizin güzelliklerini taniyalim tanitalim |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 561
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Beykoz'un Tarihi Güzellikleri... Beykoz'un tarihi güzelleri bitmez tabiki ama artık becerebildiğim kadarıyla size tanımak istiyorum... Beykoz'umun tarihi evleri.... Beykoz'umun yolları.... 100 yıl önce Beykoz... Şimdiki haliyle Beykoz'm.. tarihi sokakları... .... tarihi beykoz korusu (muhteşem bi yer)... tarihi beykoz meydanı... BEYKOZ... tarihi onçeşmeler...(mimar sinan)... tarihi beykoz kalesii...![]() göksu deresi...
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| MaD_GiRL Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ellada (23-10-08)
|
| | #2 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Beykoz'un Tarihi Güzellikleri... güzel :) |
| | |
| | #3 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 104
71 Mesajına 125 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Beykoz'un Tarihi Güzellikleri... MÜHTEŞEM Bİ YER ORALARI GEZMEYİ ÇOK İSTERDİM BAYILIRIM TARİHİ YERLERE EMEGİNE SAGLIK TUBY.
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 561
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Beykoz'un Tarihi Güzellikleri... ben teşekkür ederim... (: bencede gerçekten çekici bi özelliği var tarihi yerlerin BEYKOZ umda o mekanlardan biri... (:
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme