![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Türkiye Türkiyemizin güzelliklerini taniyalim tanitalim |
| Etiketler: altin park |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 672
756 Mesajına 1.229 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Ankara Altın Park ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #2 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 25-07-08
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: Ankara Altın Park güzel yurdumun güzel kareleri icin tesekkür ederim buranin varligini bilmiyordum |
| | |
| | #3 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 171
31 Mesajına 61 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Ankara Altın Park çok güzel yermiş içimi açtı valla
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Galatasaray ![]() | Cevap: Ankara Altın Park Çok güzel ben en son gidişimde Ata kulesine gitmiştim ama burayı çok merak ediyorum inşallah haftaya gidiyorum görmeye giderim .. bilmiyordum inan böyle bir parkın var olduğundan emeğine sağlık...t.ş.k
__________________ ![]() VuraL ![]() |
| | |
| | #5 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: Ankara Altın Park çok fazLa sevmem Ankarada olduğum halde nadir giderim :) ama güzel bi yer
__________________ ![]() R!HANNA |
| | |
| | #6 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-06-07 Nerden: belcika
Tesekkür: 64
54 Mesajına 117 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Ankara Altın Park emegine saglik..tesekkurler..
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| altın park |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme