![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Türkiye Türkiyemizin güzelliklerini taniyalim tanitalim |
| Etiketler: benim yurduma |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 672
756 Mesajına 1.229 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Her kosesi cennetim ezilir yanar icim Bir baskadir benim memleketim.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 171
31 Mesajına 61 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Her kosesi cennetim ezilir yanar icim Bir baskadir benim memleketim.. emeğine sağlık çok güzel kareler ![]() gezip görmekte nasip olur inşaallah .)
__________________ |
| | |
| | #3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-06-07 Nerden: belcika
Tesekkür: 64
54 Mesajına 117 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Her kosesi cennetim ezilir yanar icim Bir baskadir benim memleketim.. emegine saglik..
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! |
| | |
| | #4 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 105
71 Mesajına 126 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Her kosesi cennetim ezilir yanar icim Bir baskadir benim memleketim.. YÜREYİN DERT GÖRMESİN MELEYİM ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLARIN İÇİN.
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tesekkür: 704
567 Mesajına 1.359 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Her kosesi cennetim ezilir yanar icim Bir baskadir benim memleketim.. Eline saglik simdi oralarda olmak vardi...
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| benim yurduma |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme