![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Turkce Sarki sozleri Turk sanatcilarin ve gruplarin sarki sozleri |
| Etiketler: saygimiz |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 04-07-08 Nerden: Bilmiyorum
Benim Modum: Tesekkür: 69
61 Mesajına 144 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 205 | Saygımız Vardır Bir karınca yuvasını kaybetse O gece yatamam kaygımız vardır Bir yaprak dalından sararıp düşse Ezilir yüreğim duygumuz vardır Ha kutuplarda bir eskimo genci Ha Afrikada garip bir zenci Farketmez ne dili ne rengi Madem ki insandır saygımız vardır İnsanı insandan ayırmam ki Bu bizden diyerek kayıramam ki Sanmayın sesimi duyuramam ki İnsanız insana saygımız vardır İbrahim Tatlıses Şarkıyı Dinleyebilirsiniz...
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 673
756 Mesajına 1.229 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Saygımız Vardır cok eski eminim bu parca :) eline emegine saglik
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #3 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 481
554 Mesajına 829 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Saygımız Vardır eline emegine saglik
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| KeyCey ![]() Üyelik tarihi: 18-08-08 Nerden: Ondan UzakTa ßir YeR
Benim Modum: Tesekkür: 26
55 Mesajına 90 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 207 | Cevap: Saygımız Vardır İnsanı insandan ayırmam ki Bu bizden diyerek kayıramam ki Sanmayın sesimi duyuramam ki İnsanız insana saygımız vardır İnsan oLana Saygımız Vardır ;)
__________________ ѕєη вєηιм gözüм∂є вιя нιçѕιη αятıк ηєƒяєтιм αşкıмı αşтı вυ gє¢є вυgüη кι ѕözℓєяιη ѕöz мüу∂ü αятıк ѕση ѕözüη ѕαвяıмı αşтı вυ gє¢є ![]() |
| | |
| | #5 |
| Galatasaray ![]() | Cevap: Saygımız Vardır emeğine sağlık.....t.ş.k
__________________ ![]() VuraL ![]() |
| | |
| | #6 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 04-07-08 Nerden: Bilmiyorum
Benim Modum: Tesekkür: 69
61 Mesajına 144 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 205 | Cevap: Saygımız Vardır Rica ederim arkadaşlar sizde sağolun...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme