![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Turkce Sarki sozleri Turk sanatcilarin ve gruplarin sarki sozleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Tempo, tempo, tempo Forte, forte, forte. :)) Diyorlarki bize, eninde sonunda hayat herkesi kuzulastirirmis Döve döve yola getirirmis, sonunda mutlaka uzlastirirmis Onlarin hiç hakki yok muymus? Tekmili toptan ***** miymis? Bas kaldirmak sadece hayati büsbütün zorlastirirmis. Bizi de dövsün hayat Bizi de yorsun varsin Geciktirirler ancak, durduramazlar Gelecege akar zaman Korkan yerinde saysin Bütün bosluklara sizar yeninin gücü azar azar. Bikmadan, usanmadan, yas alirken yaslanmadan, pas tutmadan, yas tutmadan, egilmeden, bükülmeden, ezmeden, ezilmeden, kin tutmadan, kül yutmadan, tempo tempo. Tempo, tempo, tempo Forte, forte, forte. Yasamak istiyoruz, yasayacagiz hemde yasaksiz bahçelerde Tipki tören gibi, tipki sölen gibi dolu dolu doya doya tamam mi? Çekirdeksiz üzüm, zeytin dali, çiçek bali, kan portakali tadinda Umut dolu hayat dolu peki ya siz devam mi? Durur mu dünya? Döner Kiminin yangini söner Kimi anlam çogaltir, kimi anlam gömer Su akar denizine kavusur Deniz okyanusuyla bulusur Degisir hersey degisir Daha oynanmadi son el. Bikmadan, usanmadan, yas alirken yaslanmadan, pas tutmadan, yas tutmadan, egilmeden, bükülmeden, ezmeden, ezilmeden, kin tutmadan, kül yutmadan, tempo tempo. Tempo, tempo, tempo Forte, forte, forte. grup hepsi |
| | |
| Elif_tEn Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | MaD_GiRL (13-10-08)
|
| | #2 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 565
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Tempo, tempo, tempo Forte, forte, forte. :)) İlk defa duyuyorum desem sanırım yalan ollmaz..ama elif aplam eklemişse kesin güzeldir..teşekkürler paylaşım için...
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #3 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Tempo, tempo, tempo Forte, forte, forte. :)) rica ederim ablam mucaxxx :) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme