![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Turkce Sarki sozleri Turk sanatcilarin ve gruplarin sarki sozleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 07-09-08
Benim Modum: Tesekkür: 227
23 Mesajına 50 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | akşam olur hasret büyür dağ olur bu daglarda kursun atsan cıg olur sen oglunu geri dönmez say annem ben ölünce belki vatan sağolur belki dağlar duman duman savrulur belki sesim cıglık cıglık duyulur belki yavrun bir tabuta konulur üzülme annem bir yangın ki ciğer ciğer kavurur bir yangın ki kardeş kardeş vurulur bir kalbim bir bayraga kan olur gülümse annem yine yagmur ince ince ciselenir yine toprak yaz gelince ciceklernir sen beni hep rüyalarda gör annem gör ki kalbim bir mezarda dinlernir belki dağlar duman duman savrulur belki sesim cıglık cıglık duyulur belki yavrun bir tabuta konulur üzülme annem bir yangın ki ciğer ciğer kavurur bir yangın ki kardeş kardeş vurulur bir kalbim bir bayraga kan olur gülümse annem |
| | |
| different Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | GüL DamLasi (07-10-08)
|
| | #2 |
| GüLe SevdaLı ![]() Üyelik tarihi: 16-09-08
Benim Modum: Tesekkür: 302
66 Mesajına 136 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: Sen OğLUnu Geri DönmEz Say AnnE - Murat BaŞaRAN bugün kaç kere dinledim bilmem simdi tam ben ekleyecektim bi baktım sen eklemissin emegine sağlık tesekkürler |
| | |
| | #3 |
| Dili Silah Tutan Şair ![]() Üyelik tarihi: 03-10-08 Nerden: İstanbul UnderGround Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 82
51 Mesajına 99 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: Sen OğLUnu Geri DönmEz Say AnnE - Murat BaŞaRAN “Anam yakmış kınayı adak diye, Ben de vatan için kurban doğmuşum. Anamdan Allah’a son bir hediye, Kıımandanım! Ben İsmail dağmuşum...”
__________________ İnsan dedikleri mahluk Şerefini iki paraya satmış boşluk topluluğudur Yolunu seçemeyen kör bir köstebek Nankörlükler timsali şeytan dostudur TonyaLı |
| | |
| | #4 |
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 262
236 Mesajına 340 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Sen OğLUnu Geri DönmEz Say AnnE - Murat BaŞaRAN Bu şarkının klibi her izlediğimde ağlatır beni..Ellerine sağlık kardeşim..
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
| | #5 |
υηυтαмα∂ιм qözℓєяιηι![]() | Cevap: Sen OğLUnu Geri DönmEz Say AnnE - Murat BaŞaRAN Eline sağlık..
__________________ sεŋsιzLιqι нαкεтмιчσяυм... ![]() кεŋ∂iмε iчi вαкιcαм. . . Ben seni özlemedim ki, sadece kendimi özledim? Çünkü ben, Bende oLmadığım kadar SENDEYİM? *_ _«* κυяѕαт «-(¯¥¯)-« |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme