![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Turkce Sarki sozleri Turk sanatcilarin ve gruplarin sarki sozleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| GamzeMmMeLeğim ![]() Üyelik tarihi: 08-02-08 Nerden: GamzeminKalbinde
Benim Modum: Tesekkür: 7
17 Mesajına 33 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cüneyt Özgür---Canom gozlerimi yolda kalbimi darda aklimi firarda koyma oy canom gozlerimi yolda kalbimi darda aklimi firarda koyma oy canom ellerini tutmasam gozlerine bakmasam sacinida oksamasam olurum ben canom ellerini tutmasam gozlerine bakmasam sacinida oksamasam olurum ben canom kurban olurum sana olurum yoluna bu omrumu sen harca oy canom canom kurban olurum sana olurum yoluna bu omrumu sen harca oy canom canom seviyorum anla ozluyorum hala bu kalbim tek sana carpiyor canom seviyorum anla ozluyorum hala bu kalbim tek sana carpiyor canom ellerini tutmasam gozlerine bakmasam sacinida oksamasam olurum ben canom ellerini tutmasam gozlerine bakmasam sacinida oksamasam olurum ben canom kurban olurum ben sana olurum yoluna bu omrumu sen harca oy canom canom kurban olurum ben sana olurum yoluna bu omrumu sen harca oy canom canom kurban olurum sana olurum yoluna bu omrumu bu canimi yeter ki sen harca sana feda olsun be canom
__________________ Yalnızlık, yaşamda bir an, Hep yeniden başlayan… Dışından anlaşılmaz. Ya da kocaman bir yalan, Kovdukça kovalayan… Paylaşılmaz. Bir düşün’de beni sana ayıran Yalnızlık Paylaşılsa yalnızlık olmaz. **Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.(Hz. Ali (r.a))** ![]() |
| | |
| | #2 |
| qüℓüм ![]() Üyelik tarihi: 05-02-08 Nerden: ∂üş∂üη уιηє αqℓıмα
Benim Modum: Tesekkür: 2
1 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 103 | Cevap: Cüneyt Özgür---Canom emeğine sağlık :)
__________________ aLL Hope iS Gone |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme