![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Turkce Sarki sozleri Turk sanatcilarin ve gruplarin sarki sozleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 105
71 Mesajına 126 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | ÖYLE HER LİMANA YANAŞMIYORUM GÜNDELİK AŞKLARA UGRAMIYORUM BEN KALICILIGI ÇOK SEVİYORUM VE BENİM TARZIM BU. KADIN ERKEK BENDE EŞİT DURUYOR E TABİ Kİ BU DA BANA ÇOK GÜZEL UYUYOR HAKEDENİ SEVERİM AY KENDİMİ DE VE BENİM FİKRİM BU. BANA GELEN YA ESKİSİNİ ,YA DA YENİSİNİ ARATMASIN, BENİ SEVEN YA ESKİ GÜNLERİ ,YA DA YENİ GÜNLERİ DARALTMASIN. ONA GÖRE, AYNA ,SÖYLE HADİ ONLARA, BİR KIZIM OLANA KADAR BENDEN GÜZELİ YOK DÜNYADA, BİR KIZIM OLANA KADAR YOKDUR EŞİM YOK DÜNYADA, BİR OGLUM OLANA KADAR SENDEN GÜZELİ YOK DÜNYADA BİR OGLUM OLANA KADAR YOKDUR EŞİN YOK DÜNYADA.
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| ellada Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 4 Kisi: |
| | #2 |
| ~Sənin üçün darıxmışam~ ![]() Üyelik tarihi: 05-10-08
Benim Modum: Tesekkür: 51
16 Mesajına 26 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Bir Kizim Olana Kadar-şule süper olmuş ellerine sağlık bebeğim.... |
| | |
| | #3 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 105
71 Mesajına 126 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Bir Kizim Olana Kadar-şule [quote=aşka_tiryaki;706973]süper olmuş ellerine sağlık bebeğim....-TEŞEKKÜR EDERİM HAYATIM GÖZLERİNE SAGLIK BİTANEM BU ARADA MSN NEDEN KAPALI![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Bir Kizim Olana Kadar-şule harika emegine saglık :) |
| | |
| | #5 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
226 Mesajına 610 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: Bir Kizim Olana Kadar-şule çok güzeldi tşk..:)
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme