![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Turkce Sarki sozleri Turk sanatcilarin ve gruplarin sarki sozleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Bot mu giyerdin kot mu giyerdin Siyah kazaklarýný mý çok severdin Gece mi gezerdin hazýr mý yerdin unuttum Pot mu kýrardýn kalp mi kýrardýn Taþ mý atardýn kuþ mu tutardýn Düþünceli miydin bananeci miydin unuttum Yalandan kim ölmüþ ki Yolundan kim dönmüþ ki Elimden kim tutmuþ ki bak aslýnda Hiç iyi deðilim ben Ölsem bir kurtulsam ben Kýsmetsiz kediyim sanki Aþkým baksana bana aþkým Aþkým aðlarým ama aþkým Yat kalk hep beni düþün yat kalk hep beni Yat kalk hep beni düþün yat kalk hep beni Aþkým baksana bana aþkým Yat kalk hep beni düþün ooo nerde Postal aldým giymedin Göbek yaptým görmedin Sordum cevap vermedin ya ya Fransýz kaldýn bana Yabancý olduk sonra Bir ihtimal sevmedin ya ya Aþkým baksana bana Aþkým Aþkým aðlarým ama Aþkým Yat kalk hep beni düþün yat kalk hep beni Yat kalk hep beni düþün Aþkým baksana bana Aþkým Yat kalk hep beni düþün ooo nerde Dünyayý kurtaran adam nerde Nazan Öncel |
| | |
| Elif_tEn Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ellada (05-10-08)
|
| | #2 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 105
71 Mesajına 126 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Askımmmm baksana bana :)) AYYYY BAYILIRIM BU PARÇAYA,HER DUYDUGUMDA DANSEDESİM GELİYO)) TEŞEKKÜR EDERİM GÜZELİM.
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| ~Sənin üçün darıxmışam~ ![]() Üyelik tarihi: 05-10-08
Benim Modum: Tesekkür: 51
16 Mesajına 26 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Askımmmm baksana bana :)) ellada beraber dan setmeye ne dersin aşkım benim |
| | |
| | #4 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Askımmmm baksana bana :)) rica :) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme