![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Turkce Sarki sozleri Turk sanatcilarin ve gruplarin sarki sozleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 262
236 Mesajına 340 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | Halime Gız - Neşet Ertaş Halime gız çay aşağı gidiyor Gaşıyınan gözü gel gel ediyor Haydıda haydıda ediyor Gardaşları ardı sıra gidiyor Usul boylarına kurban olayım Haydıda haydıda olayım Sen sallanda boylarına bakayım aman Sallan da boylarına bakayım aman Gerdana beşi birlik takayım aman Halimenin çayda buldum izini Aldım yaşmağını öptüm yüzünü Haydıda haydıda yüzünü Bende sevdim o gavurun gızını Usul boylarına gurban olayım Haydıda haydıda olayım Sen sallanda boylarına bakayım aman Sallanda gel boylarına bakayım amanGerdana beşi birlik takayım aman Söyleyen : Neşet Ertaş
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
| | #2 |
| Kaderini yaŞar.. ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07
Benim Modum: Tesekkür: 5
16 Mesajına 32 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | --->: Halime Gız - Neşet Ertaş çOk GüzeL Bir Türkü emeğine sağLık
__________________ Kaderini yaŞar.. |
| | |
| | #3 |
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 262
236 Mesajına 340 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Halime Gız - Neşet Ertaş Bende teş.ederim yorumun için sağol
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme