![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Turkce Sarki sozleri Turk sanatcilarin ve gruplarin sarki sozleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| ☻๑☻ KaRa MeLeK ☻๑☻ ![]() Üyelik tarihi: 10-08-07 Nerden: █ Karanlığın içinden █
Benim Modum: Tesekkür: 122
72 Mesajına 189 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 126 | EMRE AYDIN~BU KEZ ANLADIM Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi .k.ö.p.r.ü.d.e.n. geçiyorum Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum Bu kez anladım Hüzünlerden bozma Mutluluklar yaşıyorum Ben ordaydım Acemi aşıkları Boğan sular biliyorum Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz... Bu kez anladım Kartonlardan yapma Siperlere pusuyorum Ben ordaydım Huzurlu zamanları Yıkan sorular biliyorum Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz... Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi .k.ö.p.r.ü.d.e.n. geçiyorum Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum... |
| | |
| | #2 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 31-03-07 Nerden: şimdi USA_ Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 121
31 Mesajına 80 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: EMRE AYDIN~BU KEZ ANLADIM Emegine saglik :)
__________________ ![]() Bak İbret Al Yere Du$en Yapraga,Oda Eskiden Yukardan Bakardı Topraga... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme