![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Türk Mutfagı yemek,yemek tarifleri,begendiginiz mekanlar vs.vs. |
| Etiketler: ramazan ozel |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| ๔ยг๔ยгคк ๒เl๓єz ๒ย ﻮöภül ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Benim Modum: Tesekkür: 10
4 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 13 | --->: Ramazan Özel Çorbalar EZO GELİN ÇORBASI En sevdigim Corba (: .... Tsk
__________________ ღ♥ღ AySen ღ♥ღ Hαηqî Göz Göяüя KαŁвîмîη Чαηqıηıηđαи Aяđα KαŁαη KüŁŁeяî Kîм ßîя ĐαмŁα §υ Geтîяîя §eηđeη ßαηα ßî ßîŁseη Ne Kαđαя Mυħтαcıм §eηđeη ßî Zeяяeчe Ne Kαđαя ßîçαяe ßî Vîяαηe ßυ ßeđeη, ßî §eη Чøκsυη Đυчυчøяυм Aяα §ıяα §esîηî ßîяđe RüчαŁαяıмđα GöяüчøяυмTαяîf Eđeмeđîqîм GüzeŁŁîqîηî ßυηŁαяđα 0Łмαsα ßυηŁαяıđα Göямeseм Hαsяeт Hαηçeяîηî Acıмαsızcα İηđîяîя KαŁвîмe ♥ ♥ Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. |
| | |
| | #12 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 672
756 Mesajına 1.229 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Pazı Çorbası Pazı Çorbası ![]() Malzemeler: 1 çay bardağı aşurelik buğday 1 çay bardağı kırık mısır 1/2 demet pazı 1 litre su 4-5 sap taze soğan 1/2 kase süzme yoğurt 2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı Tuz Kırmızıbiber Yapılışı: Aşurelik buğday ve mısırı haşlayın. Pişen buğday ve mısırı ocaktan indirmeden 1/2 kase süzülmüş yoğurda 1 kaşık un koyun. Üstüne azar azar çorbanın suyundan ekleyip karıştırın. Sonra bu karışımı hızlıca çorbaya ekleyin. Bir tavaya zeytinyağını koyun. Taze soğanları ve pazı yapraklarını iyice öldürün. İstereniz içine kırmızıbiber ve tuz ekleyebilirsiniz. Çorbanın altını kapatıp, tavadaki karışımı çorbaya ilave edin. Afiyet olsun...
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #13 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 672
756 Mesajına 1.229 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | ACILI SEHRIYE CORBASI ![]() 1 su bardagi sehriye 1 adet aci biber 2 adet kirmizi biber 1 adet kabak 1/2 tavuk gögsü 1 adet taze sogan 3 su bardagi tavuk suyu 2 corba kasigi soya sosu 3 corba kasigi sivi yag HAZIRLANISI *Kabaklari soyup kücük küpler halinde dograyin.-biraz suda sehriyelerle birlikte pisirin.Ben kabaklarimi jülyen dogradim.Ayrica dolma yaparken üzerini kazimistim, bunlarida ekledim. *Biberleri ve tavuk etinide uzun seritler halinde dograyin.Sivi yagda soganlari,tavuk etlerini biberleri kavurun. *Sehriyeleri kavrulmus malzemelere ekleyin.Tavuk suyunu ilave edip bir tasim kaynatin.Indirmeye yakin soya sosunu katin. |
| | |
| | #14 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 481
554 Mesajına 829 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Ramazan Özel Çorbalar ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #15 |
![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 81
13 Mesajına 28 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | Cevap: Ramazan Özel Çorbalar ellerinize sağlık
__________________ ![]() |
| | |
| | #16 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 362