![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Turizm Turizm konusundaki tüm sorularınıza yanıtlar, Tatile nereye gidelim, nasıl gidelim?Tavsiyeleriniz... |
| Etiketler: tatil cennetleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 | |||||
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
Ettiği Teşekkür: 1.935 807 Mesajına 1.499 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 14 | ![]() akbük
![]()
__________________ ![]() ![]() | |||||
| | |
| | #2 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Ettiği Teşekkür: 1.473 1.420 Mesajına 2.463 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 88 | Cevap: Tatil Cennetleri İç Çeke Çeke Okur Bakar İnsan Bunlara Heran Orda Olmak İster Ama Gidip Gitmemek Yine Bize Kalmis Sanirim..Hepsi Birbirinden Harika Tatil Mekanlari Gitmek Nasip Olur İnsallah :p Eline Saglik Canim Benim Güzel Çalışma Olmuş.
__________________ ๑₪۩۞۩♥ღ hoSSohbet ღ♥۩۞۩₪๑ ![]() ![]() ![]() ![]() cα∂σℓσzZ |
| | |
| | #3 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
Ettiği Teşekkür: 1.935 807 Mesajına 1.499 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 14 | --->: Tatil Cennetleri Evet çok güzeller :) aminn canım
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| ♥ Mustafa'm ♥ ![]() | --->: Tatil Cennetleri Tatile Çok İhtiyacım var ![]() Cüneyttttttttttttt nerdesin Beni Tatile götürrrrrr ![]() ![]() Tesekkürler MaJeSTe |
| | |
| | #5 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Ettiği Teşekkür: 421 42 Mesajına 93 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 126 | --->: Tatil Cennetleri ![]() avşa adasına gitmeyi düşünüyorum kısmetse 3saatlik yol var yakın sayılır marmara adasına gittim ama beyenmedim orayı inş burası güzeldir emeğine sağlık bacım ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Ettiği Teşekkür: 1.295 702 Mesajına 1.750 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 22 | --->: Tatil Cennetleri Emeğine sağlık fıstığım ![]()
__________________ SelimS'imm FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #7 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 1.520 1.319 Mesajına 3.026 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 38 | --->: Tatil Cennetleri Güzel yerLer..
__________________ Ana başta taç imiş Her derde ilaç imiş Bir evlat pir olsada Anaya muhtaç imiş. |
| | |
| | #8 |
| Firarda...! ![]() Üyelik tarihi: 26-06-08 Nerden: ...BuRSa... Yaş: 21
Ettiği Teşekkür: 63 9 Mesajına 30 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Tatil Cennetleri emeğine sağlık... tamda tatil zamanı :)
__________________ Firarda...!!! |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|