hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Tarih Kültür Sanat Forumu > Türkiye > Turizm
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Turizm Turizm konusundaki tüm sorularınıza yanıtlar, Tatile nereye gidelim, nasıl gidelim?Tavsiyeleriniz...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-09-09, 02:36   #1
Ord.Prof

Sessiz Firtina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 11943 Sessiz Firtina 1000 Sessiz Firtina 1000 Sessiz Firtina 1000 Sessiz Firtina 1000 Sessiz Firtina 1000 Sessiz Firtina 1000 Sessiz Firtina 1000 Sessiz Firtina 1000 Sessiz Firtina 1000 Sessiz Firtina 1000 Sessiz Firtina 1000
Türkiye'nin En Pahalı Otelleri...

KEMPINSKI BARBAROS BAY

Bodrum'da yer alan otel oda kahvaltı sistemi ile çalışıyor. Kişi başı gecelik ücret 320 euro.

RIXOS PREMIUM BODRUM

Bodrum'da yer alan otel ultra herşey dahil sistemi ile çalışıyor. Kişi başı gecelik ücret 470 lira.

RIXOS PREMIUM BELEK

Belek'te yer alan otel ultra herşey dahil sistemi ile çalışıyor. Otelde bir kişilik konaklama bedeli 420 lira.

CALISTA LUXURY RESORT

Belek'te yer alan otel ultra herşey dahil sistemi ile çalışıyor. Otelde bir kişilik konaklama bedeli 400 lira.

CLUB RESORT SELECT MARİS

Bodrum'da yer alan otel tam pansiyon plus sistemi ile çalışıyor. Otelde bir kişilik konaklama bedeli 396 lira.

ELA QUALITY RESORT HOTEL

Belek'te yer alan otel herşey dahil sistemi ile çalışıyor. Otelde bir kişilik konaklama bedeli 389 lira.

KUUM HOTEL

Bodrum'da yer alan otel oda kahvaltı sistemi ile çalışıyor. Otelde bir kişilik konaklama bedeli 385 lira.

BODRUM PRINCESS DELUXE RESORT

Bodrum'da yer alan otel ultra herşey dahil sistemi ile çalışıyor. Otelde bir kişilik konaklama bedeli 385 lira.

GLORIA SERENITY

Belek'te yer alan otel herşey dahil sistemi ile çalışıyor. Otelde bir kişilik konaklama bedeli 370 lira.

RIXOS SUNGATE HOTEL

Kemer'de yer alan otel ultra herşey dahil sistemi ile çalışıyor. Otelde bir kişilik konaklama bedeli 360 lira.

DELPHIN PALACE LARA

Antalya Lâra'da yer alan otel ultra herşey dahil sistemi ile çalışıyor. Otelde bir kişilik konaklama bedeli 360 lira.

LİMAK LARA DE LUXE

Antalya Lâra'da yer alan otel ultra herşey dahil sistemi ile çalışıyor. Otelde bir kişilik konaklama bedeli 350 lira.

AMARA DOLCE VITA

Tekirova'da yer alan otel ultra herşey dahil sistemi ile çalışıyor. Otelde bir kişilik konaklama bedeli 350 lira.

CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT&SPA

Belek'te yer alan otel herşey dahil sistemi ile çalışıyor. Otelde bir kişilik konaklama bedeli 330 lira.

Bir güneşli bahar sabahına sakla kendini...

Beni en uçsuz bucaksız deryalara bırak arkana bakmadan git sonra...

Derin soluşlarda yaşanmış sevdalara koy kendini...
Beni öksüz yetim kalan saatlere bırak öylece nefessiz kalayım..
Zamanın en anlamlı olduğu yıllara sığdır kendini...
Beni geçmişe at
acıların yaşanmakta olduğu diyarlara bırak farkedilmeyeyim...

Sessiz Firtina isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil