![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tatlı Kek Pastalar Tatlilar Kekler Pastalar Kurabiyeler vs.. |
| Etiketler: baba huso tatlisi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | Yemek : Baba Hüso Tatlısı Tür : Tatlılar Mutfak : Türk mutfağı MALZEMELER 3 bardak soğuk süt 1 paket petibör bisküvi 3 adet elma 3 kaşık toz şeker 2 çay kaşığı tarçın 1 paket muzlu ekspres puding 1 çay kaşığı nescafe HAZIRLANIŞI 2,5 bardak soğuk süt ile ekspres pudingi hazırlayın. 3 elmayı soyun ve rendeleyin. Elmalara 3 yemek kaşığı toz şeker ilave ederek 5 dakika pişirin. İçine 2 çay kaşığı tarçın ilave edin. Ilık olarak bekletin. Diğer tarafta, yarım bardak süt ile sıra ile bekletmeden ıslatılan bisküvileri dikdörtgen şeklindeki borcam tepsiye dizin. Ilık elmalının yarısını bisküvilerin üzerine yayın. Üzerine pudingin yarısını dökün. Bir kat daha sütle ıslatılmış bisküvileri pudingin üzerine dizin. Bisküvilerin üzerine elmalıyı yayın. En üste pudingi dökün. 1 çay kaşığı toz nescafeyi pudinge serpin. Buzdolabında bekletin. aLıntı
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #2 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 31-03-07 Nerden: şimdi USA_ Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 121
31 Mesajına 80 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: Baba Hüso Tatlısı tskler ismide bir degisikmis
__________________ ![]() Bak İbret Al Yere Du$en Yapraga,Oda Eskiden Yukardan Bakardı Topraga... |
| | |
| | #3 |
![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 81
13 Mesajına 28 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | Cevap: Baba Hüso Tatlısı ayyy tatlı ve al bendende tatlı krizi canım istedi ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Baba Hüso Tatlısı boyle isim tatlısı olurmu yahuu ![]() |
| | |
| | #5 |
| Sana Gelen Bana Gelsin... ![]() | Cevap: Baba Hüso Tatlısı şu isimden sonra bu tatlı dünyanın en tatlı tatlısı olsa yine yemem.
__________________ .....Gözlerime buğulu bir şehrin sağnak yağmurları kaldı yokluğunla amaçsızlaştı duygularım yas kokuyor şarkılarım yaşamak bir mücadeleydi sana ben belki yoruldum ama bil ki hala savaşındayım ..... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme