![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Şiirler Yüreğimizden Gelen Veya Aklımızdan Düşmeyen Şiirleri Paylaşabileceğimiz Bölüm. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #741 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tecrübe Puanı: 124 | Cevap: ya umutlarda bıterse ? Seni sevmek var ya Düşer yıldırım gibi gönlüme Seni sevmek var ya Büyür içimde gün güne Seni sevmek var ya Düşürür beni dağlara Seni sevmek var ya Sebep saçımda aklara Vazgeçmek ne mümkün senden Unutmak seni tek bir an Ben varlığımın hazzını Duyarım sevdiğim zaman Vazgeçmek ne mümkün senden Unutmak imkansız seni Beklerim gelmesen bile Geçirerek mevsimleri Ne sen bilirdin bu kadar Sevildiğini demesem Ne ben tanırdım sevdayı Eğer ki seni görmesem Kaldıysa ömrümde bir gün Harcarım seni sevmeye Gelirse hoş gelsin olum DEĞER UĞRUNDA ÖLMEYE!
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #742 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | --->: ya umutlarda bıterse ? Ellerinize saglık..
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #743 |
| Gidiyorum 1 Sonsuzluğa.. ![]() Üyelik tarihi: 03-07-08 Nerden: Uzaydan
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: ya umutlarda bıterse ? Ellrinize sağlık .. ama bazı resimler çıkmıyor..?? |
| | |
| | #744 |
| Guest
| Cevap: ya umutlarda bıterse ? yaz yağmurunun altında ellerimde olsun ellerin bırakmasın beni hiç kalbime mühürlenen gözlerin dayanamam ki sensizliğe olursun sebebim sensiz ben bir hiçim, hiç gitme desem son aşkım olur musun sevgilim? attığım her adımda ben aşkınla yan yana göremesem de hayalin yanımda yolları bırak hiç birşey engel olamaz ki aşkıma şimdi bir soru gizli çekingen gülümseyişimin ardında... son nefesimi ellerinde vermek istiyorum ömür boyu kalır mısın yanımda son aşkım olur musun, bu deli oglana dayanabilir misin ömür boyunca? ben senle yeniden doğdum senden önce sanma ki aşkı buldum bambaşkasın hayatıma renk katansın gerçek aşkı ben gözlerinde buldum herşeye razıyım ben bir yudum su bir kuru ekmeğe sen varken gözüm görmez hiç birşeyi olmuşum divane bu aşkı ölümsüzleştirir misin benimle? tek dileğim ilkleri yaşamalıyım seninle hiç bırakma beni desem son aşkım olmayı kabul eder misin sende? beni bilirsin huysuzun tekiyim belki... bir anım uymaz diğerine,kızarım herşeye ama hiç kıyamadım gözlerine daima aşkımın şiddetindendi o bir anlık öfke ama şimdi ömür boyu katlanabilir misin bana desem? ne yaparsam yapayım yanımda olur musun yine de kıskançlığımdan da az çekmedin son kez düşün güzelce cesaretimi topladım bak duygularımı kaleme aldım kalır mısın, yazılacak şiirlerim olur musun ömrümce son aşkım olur musun,aşkım hep parlayabilir mi gözlerinde? |
|
| | #745 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 20 | Cevap: ya umutlarda bıterse ? emeginize saglik güsel bi calisma olmus
__________________ ![]() |
| | |
| | #746 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 22-06-08 Yaş: 18
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Yıkık (KIRAÇ) Evet çok güzel şarkıdır...)
| | |
| | #747 |
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 109 | Cevap: Haykırışlarıma gel ! Emeğine sağlık kardeşim))
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece |
| | |
| | #748 |
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 109 | Cevap: »¦« Sevgiye Tövbeli Yürek »¦« emeğine sağlık ,güzeldi
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece |
| | |
| | #749 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 109 | Cevap: Yıkık (KIRAÇ) Resimlerle dahada güzeldi teşekkürler
| | |
| | #750 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 20 | İzmir Ve Sen inci taneleri ile bezenmiş bir prenses gibi zeytin dalıyla kokladım tenini maviliklerine gömdüm sevdamı izini sürdüm sokaklarında rüzgarında savruldum imkansız aşklara viran olan benim yanında en ulaşılmazlar içinde yaşayan sen sevdaların en güzelini tattım sahillerinde en siyah yıldıza vuruldum neden bilmem tüm güneşler içinde manidar tarafı oldun abes düşüncelerimin evvelimmiş gibi ahirim oldun rüzgarınla taşıdın yakıcı iklimine vuslata çevirdin dualarımı eskimiş bir şehri kokunla tazeledin
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|