![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Sanatçılar ve müzik grupları Sanatçılar ve müzik grupları , resimleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| ''Müzisyen Üye'' ![]() | --->: En Sevdigin Müzik Gurubu hangisi Paylaşalım hadi..Meydan burada ?????? Kurban - lise yıllarındayken. Mor ve ötesi - Derinli alperli zamanlarında.. Çilekeş - hayatımın yanlışı (: ****llica - Eskimeyen bir alışkanlık... Bulutsuzluk özlemi - Gözümü onlarla actım.. Mavi sakal - İlk kez ağladım... Pentagram - Hep içimdeydi.. Diken - Türkçe heavy****lin yılmaz bekçisi Taylan abim seni seviyorum... Düş Sokağı Sakinleri - Kendimi buldum... Grizu - İşte bu. Yırtık uçurtma - Yaren abi sen nesin ya (: Serdar Öztop - Bana gitarı sevdiren adam.. Pilli Bebek - Herşey ne kadar güzel.. Almora - Büyülü dünyam... Replikas - Çılgın cocuk senide unutmadım... Yavuz Çetin - Çok özlüyorum :( Yeni Türkü (İncesaz + Yansımalar) - Degişmeyen ben.. Zardanadam - Radyo günleri (: Rashit - İşte Türkçe Punk (: Demir Demirkan - Adamım (: Satyricon - Onlar satanist değil Mayhem - Uslu durmazlar Taranis - Keşfedilmeyi bekler.. Opeth - Kulağıma güzel şeyler geliyor... Children of Bodom - Wow. Dark tranqullity - İlk kez korktum... Death - Bir daha gelmez öyle bir ses.. İncubus + Green Day - Biraz kafa dinleyelim.. İron Maiden - Vazgeçilmezim... Lamb of good - Çok mu geç kaldım... Marduk - Ölmek istedim.. Nirvana- Ah. ah. Red Hot Chili Peppers - Gerçek ustalar.. Rolling Stones - Hiç yaşlanmazlar mı ? Slayer - O günü unutamam... System of a down - Hayatımın hatası.. Rammstein - Almanya ve rock güzel.. Queen - Will wild rock.. Muse - Canlandım.. Jimi hendrix - Neden gitti. Joe Satriani - Sustum sadece dinledim.. Yngwie Malmsteen - Kişniyen Gitar... Dream Theater - Herşeyim onlar... Benide alın grubaaaaa :D Kısaca dinlediklerim.. unuttuklarımdan özür bu kadar geldi aklıma ne yapayım :D |
| | |
| | #22 | |||||||||||||||||||||||
| Profesör ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08
Benim Modum: Tesekkür: 0
14 Mesajına 14 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: --->: En Sevdigin Müzik Gurubu hangisi Paylaşalım hadi..Meydan burada ??????
Liste yapmış Yafriye bak yaa :)) | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #23 | |||||||||||||||||||||||
| ''Müzisyen Üye'' ![]() | --->: Cevap: --->: En Sevdigin Müzik Gurubu hangisi Paylaşalım hadi..Meydan burada ??
| |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #24 |
| Dili Silah Tutan Şair ![]() Üyelik tarihi: 03-10-08 Nerden: İstanbul UnderGround Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 80
50 Mesajına 98 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: En Sevdigin Müzik Gurubu hangisi Paylaşalım hadi..Meydan burada ?????? Norm ( erman & ender ) :D:D
__________________ İnsan dedikleri mahluk Şerefini iki paraya satmış boşluk topluluğudur Yolunu seçemeyen kör bir köstebek Nankörlükler timsali şeytan dostudur TonyaLı |
| | |
| | #25 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 10-09-08 Yaş: 49
Tesekkür: 46
23 Mesajına 38 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 104 | Cevap: En Sevdigin Müzik Gurubu hangisi Paylaşalım hadi..Meydan burada ?????? En sevdigim müzik grubu MFÖ (Mazhar-Fuat-Özkan)
__________________ Nerede Bir Yalnızlık Görsem Ucundan Alırım Bir Parça Sahibine Ağır Gelmesin Diye... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme