hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Müzik > Müzik İle İlgili Herşey > Sanatçılar ve Müzik Grupları
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Sanatçılar ve Müzik Grupları Sanatçılar ve müzik grupları , resimleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-01-12, 10:26   #1
╠► Shetan-ın MeLeqi ◄╣

SahiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1098 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000
SahiL - MSN üzeri Mesaj gönder SahiL isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
The Script

The Script
Komut bir İrlandalı alternatif rock grubun Dublin . Tabanlı Londra imzaladıktan sonra Sony Etiket Grup damgasını Phonogenic , grubun piyasaya kendi adını taşıyan ilk albümü 2008 yılının Ağustos ayında. Yaptıkları müzik, video oyunları özellikli ve popüler televizyon programları , 90210, Ghost Whisperer, The Hills , Waterloo Road , EastEnders ve The Vampire Diaries ve Chelsea Made In.
Danny O'Donoghue , Mark Sheehan bir kulüpte tanıştı Özgürlükler alanı Dublin , İrlanda Guinness bira yakın paylaşılan bir müzik beğenisine birbirine gravitating, ve özellikle de Amerikan bir aşk siyah müzik . "O zaman, MTV, sadece gece yarısından sonra Dublin'de geldi, bulanık bir kanal oldu ve benim kuşağım siyah kültürün için hepimizi üzerinden sadece bir dalga," Sheehan açıklar. "Çeteleri ve silahları hakkında değildi; şarkı söylemek ve dans, moda ve eğlenceli olduğunu"
Mark ve Danny olarak adlandırılan 1996 yılında kurulan bir grup eski parçası olan mytown . Bir songwriting ve üretim ortaklığı kadar çarpıcı O'Donoghue ve Sheehan Kullanıcı yeteneği karşısında hayrete, erken tanınan, ve oldu, onlar kendilerini modern gibi efsaneler de dahil olmak üzere, bazı kendi üretimi kahramanlar ile işbirliği yapmak için Kanada'ya davet bulundu R & B gibi Dallas Austin, Montell Ürdün ve Teddy Riley . Onlar ABD'de uzun yıllar dayanır, ama onlar yeni grup için Glen Güç işe geri Dublin taşındı. O, on beş yaşından itibaren evinde bir solo projesi üzerinde çalışmak için para kullanarak oturumları oynarken olmuştu. Mark ve Danny ile yaptığı işbirliği, bir hafta içinde üç şarkı Ama beklemeye gitti . Grup 2005 yılında Phonogenic imzaladı ve bir EP çıkardı Last.FM . Grubun etkiler içeren sanatçıların çeşitli bir grup U2 , The Police , The Neptunes , Timbaland , Van Morrison , farklı ses, katkıda bulunan tüm. O'Donoghue da bir referans yapan Amy Winehouse ve Stevie Wonder şarkı söylerken kendi kişisel ses konuşurken. Stilleri ve türlerin değişen, Amy Winehouse ve Denzel Washington ile birkaç işbirlikleri üzerinde çalıştım. Amy Winehouse bir saksafon benzer taklit etmeye çalışır alet, Stevie Wonder dize düzenlemeleri dayalı bir keman olduğunu belirtti.
Danny ve Mark diğer sanatçılar için demolar yapmaya başladı, ancak onlar davulcusu Glen Güç tanıştığında, amaç değiştirdi. Çifti Güç oyun hiç duymadım, ama motive Sheehan, Los Angeles'ta bir çalışma tatil Glen davet için bir bağlantı yaptı. Bir hafta içinde, üçlü üç şarkı üretti. "Ben bu adamlar ile oynamak benim evim gibiydi," diyor Glen. "Ben kendimi böyle bir özgürlüğü ile ifade etmek başka bir grupla birlikte bir şansı yoktu." "Bireysel olarak, hepimizin kendi yetenekleri vardı, ama araya başka bir düzeye, gitti" Danny göre.
Grubun ilk yıllarında, Mark Sheehan annesi ve grubun üyeleri stres bir çok neden, ölümcül hasta düştü, ama aynı zamanda Sheehan yazma üzerinde olumlu bir etkisi vardı. Gibi güçlü bir duygusal gerilim, söz yazarı, her gün yeni sözler bulundu . Sheehan, "önemli müzik ', bana neden bana aracılığıyla ne var ki benim karanlık anları nasıl nihayet bana eve geldiğimde zamanı gelmişti." Olduğunu söyledi. Sheehan annesinin geçtikten sonra onu tanı, on ay sonra, Danny babası kalp krizi dört ay sonra öldü. "Bir sürü umut yoktur: Bu tür sıkıntılı anlar erken yıllarda bile, grup, birçok şarkı biraz kasvetli sözleri olsa, onun yükselişi," Cry "başvururken Danny tarafından yorumladı başardı şarkı, herkes hayatını, umut dolu neden olur. sonunda hep gül yok. "

[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]

SahiL
SahiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Etiketler
    the script

Seçenekler