![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 259
236 Mesajına 340 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | Sus Deli Gönlüm Yeter Sus deli gönlüm yeter figânın, Biliyorsun boşadır senin isyanın, Aramakla bulunmaz derdine dermanın, Biliyorsun gönül boşadır isyanın.. Birkez sevdin düştün çekilmez derde, Dost diye sevip gönül verdiğin nerde? Geleceini düşün,geçmişe çek perde, Biliyorsun gönül boşadır isyanın.. Figân etme bülbül gibi seher yeline, Birkez sevdin düştün alem diline, Bir damla gibi üşmüşsün devran seline, Biliyorsun gönül boşadır isyanın.. Senin kara bahtına hiç güneş doğmamış, Senin gönlün aşkı arayıp hiç bılmamış, Gönlüm ihtiyarlamış,saçım ağarmış, Biliyorsun gönül boşadır isyanın.. Sevme dedim deli gönül dinlmedin ki, Onun zalim olduğunu hiç anlmadın ki, Aradığın aşkı gönül sen bulmadın ki, Biliyorsun gönül boşadır senin isyanın.. N.K
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
| "skb" Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 5 Kisi: |
| | #2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 197 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Sus Deli Gönlüm Yeter Çok güzel, yüreğine emeğine sağlık.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #3 |
| Doçent ![]() Üyelik tarihi: 17-08-08 Nerden: izmir
Benim Modum: Tesekkür: 117
10 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Sus Deli Gönlüm Yeter Sevme dedim deli gönül dinlmedin ki, Onun zalim olduğunu hiç anlmadın ki, Aradığın aşkı gönül sen bulmadın ki, Biliyorsun gönül boşadır senin isyanın.. ![]() |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Sus Deli Gönlüm Yeter Beğenmenize çok sevindim.Yazarın ellerine sağlık... :)
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Sus Deli Gönlüm Yeter Babamın şiiri olması vasfıyla çok önmlidir benim için.Sağolun değerli yorumlarınız iin..
| | |
| | #6 |
| Doçent ![]() Üyelik tarihi: 17-08-08 Nerden: izmir
Benim Modum: Tesekkür: 117
10 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Sus Deli Gönlüm Yeter babanla grur duymalısın kı kesın duyuyosundur git öp hadi bizim için onu :P |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Sus Deli Gönlüm Yeter Şimdi öptüm geldim bitanemi.. :)
| | |
| | #8 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 561
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Sus Deli Gönlüm Yeter hıhh...havaya da bak...çok güzel bi şiir senin de babamın da eLLerine sağlık...sen bunu eklersin ben de bbabamın arkadasının şiirini ekliyemez miym? :))
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Sus Deli Gönlüm Yeter O felaket komikti ya bnce onu komiklere ekle... :D
| | |
| | #10 |
| En Güzel Özel Üye ![]() Üyelik tarihi: 12-09-08 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη Yaş: 22
Benim Modum: Tesekkür: 73
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Sus Deli Gönlüm Yeter Babanında seninde yüreğinize sağlık canım çok güzel :) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme