![]() |
| | #1 |
| ~Sənin üçün darıxmışam~ ![]() Üyelik tarihi: 05-10-08
Benim Modum: Tesekkür: 50
16 Mesajına 26 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Sen Ve Ben Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yollarına gülleri sereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin Ben: Olsam senin için bir bal arısı Ben: Koynuna girsem bir gece yarısı Ben: Konuversem kalbinin üzerine Ben: Olsam yüreğinin diğer yarısı! ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() EgiL KuLaK ver Ceddine TÜRK'e Kefen giydirmek hangi itin haddine VATANIMIZI bölmek isteyen O itlere inat Verdigimiz tüm şehitlerimiz için Bu yaziyi herkes kullansin, O itlere ulasacaktir ''SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' ''Vatansizlara inat VATAN SAGOLSUN''... ![]() |
| | |
| aska_tiryaki Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ellada (15-10-08)
|
| | #2 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 104
71 Mesajına 125 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Sen Ve Ben SƏNİNƏM İLLƏR ÖTÜB KEÇSEDE BİL Kİ, YALNIZ SƏNİNEM. MƏNDƏN UZAQ DÜŞSƏNDƏ, SƏNSƏN MƏNİ DÜŞÜNƏN ÖMRÜMÜN ƏN GÖZEL, ŞİRİN NƏGMƏSİSƏN. ÖMRÜMÜN EN GÖZƏL ŞİRİN NƏGMƏSİ SƏNİNƏM... SEVİRƏM SƏNİ,HƏYATIM.
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme