![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: peri masali |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #291 |
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 90
7 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 | Bu Gece BU GECE (2008) ![]() Yürek bir başka çarpar bu gece Damarlarda dahada bir coşkulu bu kan Geceye ışık doğdu bu gece ilhami
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() |
| | |
| | #292 |
Yetişemediysen El Salla![]() ![]() | --->: Peri Masalı Yüreğine,emeğine sağlık Can...
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °·♥·°Yorgun Düştü Yüreğim°·♥·° |
| | |
| | #293 | |||||||||||||||||||||||
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: --->: Peri Masalı
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #294 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 290
393 Mesajına 596 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Peri Masalı yüregine saglik can
__________________ Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #295 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: Peri Masalı
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #296 |
Tecrübe Puanı: 110 | Sözüm Vardi Tuttum SÖZÜM VARDI...(21.09.08,03.45) Sana bir söz vermiştim, hatırlarmısın ... Sorgulandığı günlerden kalma, değerinin... Dostluğun ,yüreğin, sanalın vede gerçeğin, Sana kıymetini anlatmıştım ya, bu kelimelerin... İşte şimdi söz tutma zamanı. üzmemek için... Biletimi aldım , son seferden... Valizim de hazır, içinde sadece sevgi var ,sana biçilen... Asla da aksi olmayacak, sen değerlisin ... yüreğimi sıkıştırdım, bavuluma, Üzülmememen için. Gözyaşalrımı mendil cebine sakladım , çalan şarkıda sessizliği dinlerken. Bir taraftanda beni hatırlatacak eşyalarımı toparlıyorum... Her görüşünde hüsran bulutları sarmasın istedim... Garip herkes nefret eder gider ,ben sevdiğimden. Dostluğun bazen, üzmemek için üzülmek, olduğuna inandığımdan... Kelimelerimde, sahtelik aradınya hep Sen... Her sözümde bir yalan, bir üçkağıt ,sessizlikti kalan... Sakın kırıldım sanma, hakılsın bu dünya yalan... İLHAMİ
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() |
| | |
| | #297 |
Tecrübe Puanı: 110 | Elveda ELVEDA...(21.09.08,04.35) Kelimeler değerlidir demiştim ,Söylerken defalarca düşünmek ... bit pazarında satılan, ikinci el eşyalar gibi ucuz olmamalı... Her birinin, bir gerçek anlamı olmalı demiştim... Belki sen boşlukta kaybolan kelimelerle kayboldun... Belki sen kelimelerin, yan anlamlarında koştun. Bir elekten eler gibi, teker teker seçmeme rağmen. Dost yüreğine sunulan, yaz esintisini, kasırga sandın ... Güneşli günde, yağmuru bekledin. Gece ayla avunmaktansa, gökyüzünü istedin... Belkide ;kelimeler ucuz olsun istedin. ikinci el, sessizlik pazarında satılanlardan. vapura binerken atılan, jeton misali olanlardan... etkisi onaylanmış ,çalıntı sözlerden oluşan. yalan dostluklar vede gündelik aşklar için harcanan ... Demir para misali, Cafcaflı kelimelerden. Ama ben senin kadar ,değerli olsun istedim. Dünyanın dört bir yanından toplanan. Elmas yakut zümrüt olsun dedim... Eşi benzeri olmayan, değerine paha biçilemeyen. Sen sana verilen her pırlantanın gratını araştırdın... Daha fazlasını aradın ,bilinmeyen anlamlar verdin ... Ve şimdi anlarsın artık kelimelrinde değerini, Sanallara, sahtelere inat ,gerçek yüreğe verilen , Sözlerin anlamını, belki ilk defa olduğu gibi anlarsın ... çünkü ilk defa kuyumcudan değil, seyyar satıcıdan alıyorum... çok kullanılmış ama eskitilememiş, hala anlamı değiştirilemeyen... her söylenişinde, olduğu gibi anlaşılan, farklı bir anlam bulunamayan.. biraz paslı, birazda tozlu ama idare et artık, ikinci elden... o kadar değerli kelime arasında, bu hurda parçası eskimeyen... hediye paketi yaptırdım, belki bunu seversin o kadar kelime varken... Sana git dediğin zaman giderim, değerlisin demiştim, hatırlarmısın ??? işte; kusura bakma, gazete kağıdından ambalajı hediyenin... Ama bir yüreğin, son sözleri içinde şıngırdayan, onca kelime anlatamadı ama belki bu anlatır "ELVEDA!!!!" ilhami
| | |
| | #298 |
Tecrübe Puanı: 110 | Son Yazdığı Kendi İdamıydı Kırdım Kalemimi SON YAZDIĞI KENDİ İDAMIYDI KIRDIM KALEMİMİ (25.05.2008,03.45) ![]() Sevgiye yaz diye uğraştım yıllarca, Sadece güzelliğe mutluluğa aşka Olmasın istedim mürekkebinde Yer kin nefret isyana En sonunda yazdın... Büyük aşka Şimdi gurbeti hasret var ortada Yenden yazmaktansa karanlığa Son kararını aldırdım idamına Son yazısı kendi idamıydı kırdım sonunda... ilhami
| | |
| | #299 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 290
393 Mesajına 596 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Peri Masalı Garip herkes nefret eder gider ,ben sevdiğimden. Dostluğun bazen, üzmemek için üzülmek, olduğuna inandığımdan... Kelimelerimde, sahtelik aradınya hep Sen... Her sözümde bir yalan, bir üçkağıt ,sessizlikti kalan... Sakın kırıldım sanma, hakılsın bu dünya yalan... cok güzel o güzel yüregine saglik can..
__________________ Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|