![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: peri masali |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #211 |
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 108 | GECE GECE (2008) ![]() Merhaba demek geceye, Kutupta gündüz oldu ama Benim yüreğim hala gecede… ilhami
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece |
| | |
| | #212 |
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 108 | NERDESİN!!!!!!!!!!!!!! NERDESİN(05.07.08,03.30) ![]() Sevgi dikenleriyle, yüreğimi parçalayan sarmaşık gülüm, Seni yaşamak için yüreğimi, ayazda tuttuğum kardelenim, Teninin yakışıyla, bedenimi yavaş yavaş öldüren zehrim, Her sözünde, beynimi parçalayan, serseri kurşunum, Sevgiyi, nefrete sarmalayan bilmecem, Nerdesin! Kokunu, sesini hatta hayalini özledim… Ne zamandır gözpınarlarımda, nehirler vardır kandan, Yüzümdeki gülümsemeye inat! Azarcasına sensizlikten… Yüreğim paramparça, yavaş yavaş ölüyor, başın sağ olsun, Hayatın sevgi sandığı, senden arta kalandır, dostlar sağ olsun, Ruhumun titrek ateşinin sönüşünde, ellerim boşlukta kalan, Bedenimde kalan son nefeste, çıkan tek kelime, NERDESİN! ilhami
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece |
| | |
| | #213 |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 17-03-08
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 8 | Cevap: Peri Masalı buda benden umarım kızmazsın peri masalına uyan çok evvelden yazdığım şiirden bikaç satır.. ...... daldığım uykularda bir masal perisiydin saçlarının kızıllığıydı beni,güneşin batışına aşık eden mesut'u isim bahar'ı mevsim sandın nevşinim sulara yazılmalıydı ismin sahte baharlara inattı gülüşün duruşun bir çınar kadar heybetli sen masal perisiydin kaç sahte bahar geldi geçti devrilmedin ....... |
| | |
| | #214 | |||||||||||||||||||||||
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 108 | Cevap: Peri Masalı
hani şiirin geri kalanı Bu kelimeler nakış nakış sanki bu sayfaya yazılmış
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #215 |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 17-03-08
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 8 | Cevap: Peri Masalı beğenmene sevindim.. bugün olmaz ama yarına söz..yada pm den atarım sen resimleyip koyarsın |
| | |
| | #216 | |||||||||||||||||||||||
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #217 |
SouLMaTe![]() ![]() | --->: Peri Masalı yüreğine sağlık cannnnnnnn....mükemmel sözler..döktürmüşsün yine :)
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! kırılan hayaLLerim mi ßattı eLine... ![]() ßurda ümitLer keLeßekLer kadaR ya$ar... ![]() |
| | |
| | #218 | |||||||||||||||||||||||
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 108 | Cevap: --->: Peri Masalı
| | |
| | #219 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 126 | Cevap: Peri Masalı yüreğinize sağlık
__________________ ![]() |
| | |
| | #220 | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|