![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: peri masali |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #271 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Peri Masalı emeginize yüreginize saglık siirlerin hepsi cok güzel ve cok icten |
| | |
| | #272 | |||||||||||||||||||||||
| suskun ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: uçurumun köşesinde
Benim Modum: Tesekkür: 380
84 Mesajına 165 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Peri Masalı
__________________ bir sevgi aradım, bin kişiyi seven yürekler buldum ey çıkarın adına sevgi diyen insanlar üzgünüm aradığınız ben değilim sevginize layık olacak kadar dolu değil cüzdanım lal tuttu yüreğim herşeye ve sustum yalan insanlara Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #273 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 197 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Peri Masalı Yüreğine sağlık ilhamiciğim. Ölümler modundasın. Diğer modlarını da bekleyeceğiz sabırla devam lütfen.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #274 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: --->: Peri Masalı
teşekkürler hocam sizde sağolun okuyan gözleriniz yüreğiniz dert görmesin aslında karanlık yazılarımı yayınlamam çoğunu yırtar atarım derken demek istediğim bu tarz karalamalarımdı ama bazı sebebler üzerine bu aralar bunları yayınlıyorum kısa sürede normala döneceğim hocam allahın izniyle merak etmeyin tekrar teşekkürler
__________________ bir sevgi aradım, bin kişiyi seven yürekler buldum ey çıkarın adına sevgi diyen insanlar üzgünüm aradığınız ben değilim sevginize layık olacak kadar dolu değil cüzdanım lal tuttu yüreğim herşeye ve sustum yalan insanlara Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #275 |
Tecrübe Puanı: 113 | GİT GİT(2008) ![]() Git eğer mutsuzsan git Arkana bile bakma düşünme beni Yeterki mutlu olacağın yere git Ne olur arkana bakma git Bakarsan bir daha git Diyecek cesaretim olmaz ilhami
__________________ bir sevgi aradım, bin kişiyi seven yürekler buldum ey çıkarın adına sevgi diyen insanlar üzgünüm aradığınız ben değilim sevginize layık olacak kadar dolu değil cüzdanım lal tuttu yüreğim herşeye ve sustum yalan insanlara Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- |
| | |
| | #276 |
Tecrübe Puanı: 113 | GELİŞİN(21.01.2008,19.50- Adana terminali) ![]() Gidersen diye korkulu günlerim oldu Dilinden düşmeyen bir ayrılık türküsü Ve sonra çektin gittin Hayat zor sanırdım sen gidince Alıştım yokluğuna Ve sen çıktın geldin Hiç bir şey yokmuş gibi ilhami
__________________ bir sevgi aradım, bin kişiyi seven yürekler buldum ey çıkarın adına sevgi diyen insanlar üzgünüm aradığınız ben değilim sevginize layık olacak kadar dolu değil cüzdanım lal tuttu yüreğim herşeye ve sustum yalan insanlara Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- |
| | |
| | #277 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 197 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Peri Masalı Ne olur arkana bakma git Bakarsan bir daha git Diyecek cesaretim olmaz Yüreğine sağlık
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #278 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: --->: Peri Masalı
| | |
| | #279 |
Tecrübe Puanı: 113 | SEVİYORUM SENİ (2008) ![]() Gecemi gündüzüme kattın Hayatımı alt üst ettin Her saniye ölüme koşturup ceza olsun diye dirilttin Herşeye rağmen seviyorum seni… ilhami ÖLÜM NEDİRKİ?? (2008) ![]() ölüm nedir ki? kaçınılamıyacak bir son. ben yaşamayı seçtim sevginle, herşeye inat yaşamayı seninle…
| | |
| | #280 |
Tecrübe Puanı: 113 | KONUŞMAK(2008) ![]() Kelimeler yoktu seninle, Gözlerimizle, yüreğimizle konuşurduk…
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|