![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| PowerPoint Sunuları... Hareketli vede Müzikli Resimler "PowerPoint" ile Yapılmış Eserler.. |
| Etiketler: duygusal , huzunlu |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Yeni Üye ![]() | güzel bir slayt umarım beğenirsiniz.. (bu arada Foruma İlk Girişim =) ) http://www.dosyaupload.net/download.php?file=201224 Rar Şifresi : hossohbet
__________________ ``~~-»εsq!d!__qαLв!м«-~~`` |
| | |
| | #2 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: nereye.. Yaş: 22
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | --->: Bu Kızlar Hep Böylemidir ozaman hoşgeldin :)) pc çok yavaş bi ara göz atcam..iyi forumlamalar:)) |
| | |
| | #3 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Benim Modum: Tesekkür: 0
7 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: Bu Kızlar Hep Böylemidir Forumdaki apLaLaRından 1isi Çıkar söyLer Cevabını :))) iLk Teşekkür'ü ßenden aLdın, Haydi HayırLıSı, Hoş Geldin Forumda Hoş payLaŞımLar , SLayt SöyLediğin GibiYmiş Süpey :) Ve Acı GercekLer, DoğRu SözLer ... |
| | |
| | #4 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 617
696 Mesajına 1.130 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Bu Kızlar Hep Böylemidir slaytlari acamiyorum ben ![]() |
| | |
| | #5 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 132
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: Bu Kızlar Hep Böylemidir Kasırga h.ş.g kardeşim iyi paylaşımlar ......... |
| | |
| | #6 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Bu Kızlar Hep Böylemidir hosgeldin |
| | |
| | #7 |
| Yeni Üye ![]() | Cevap: Bu Kızlar Hep Böylemidir Ho$bulduk saoLun.. Kabul Gördüysek Böyle Güzel Bi yerde Ne Mutlu.. :)
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Bu Kızlar Hep Böylemidir sende sagolasin herkese aciktir burasi KaSıRga_ |
| | |
| | #9 |
| Yeni Üye ![]() | Cevap: Bu Kızlar Hep Böylemidir tşkleR angelica :) Serverden Çok Buraya TakıLacam HeralDe =)
| | |
| | #10 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 244
290 Mesajına 543 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 26 | Cevap: Bu Kızlar Hep Böylemidir hoşgeldin diim önce hoşpaylaşımlar slayt çok güzel...tşk =(
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme