![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| PowerPoint Sunuları... Hareketli vede Müzikli Resimler "PowerPoint" ile Yapılmış Eserler.. |
| Etiketler: duygusal , huzunlu |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10 | --->: Bu Kızlar Hep Böylemidir offf of harika bir slayttı lütfen ama lütfen herkes dinlesin.. ellerine saglık kasırga cok teşkler.. aramıza hoşgeldin..
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #12 | |||||||||||||||||||||||
| Yeni Üye ![]() | Cevap: Bu Kızlar Hep Böylemidir
__________________ ``~~-»εsq!d!__qαLв!м«-~~`` | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #13 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 30
5 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Bu Kızlar Hep Böylemidir ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #14 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-07-08 Yaş: 18
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Bu Kızlar Hep Böylemidir slayt açılmıyo ama güzeldir kesin.paylaşım için saol:)
__________________ nefrete sevgiden daha çok güvenirim çünkü nefretin sahtesi olmaz.. |
| | |
| | #15 |
| yorgun savaşçı ![]() Üyelik tarihi: 25-08-05 Nerden: republic of love
Benim Modum: Tesekkür: 1
11 Mesajına 22 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 109 | Cevap: Bu Kızlar Hep Böylemidir hşg hoş paylaşımlar
| | |
| | #16 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 31-03-07 Nerden: şimdi USA_ Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 14
5 Mesajına 13 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Bu Kızlar Hep Böylemidir Hqdiniz Sefalar Getirdiniz Hos paylasimlar
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|