![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: teoman , teoqrasi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Asistan ![]() | 14. Yılımız Anısına Dün Takvimlere bi Baktımda Dolu Dolu 14. senemizi doldurmuşuz kardeşimle İnternette başlıyan ve dolu dolu 14 sene geçirdiğimiz Arkadaşlığımız. Aslında Düşünüyorumda Daha dün gibi bazı şeyler. Ne Denebilirki Canım Dostum,Kardeşim, `Teoman` Seni Seviyorum Kardeşim ![]()
__________________ ![]() Sultana sıra bende.niye kor adama niye zor Ucuz olmak, Niye ayrılığa köşeden sebep olmak, Hani aşk kutsaldı,yasaldı. Hani yaşanan gerçek tek masalda, Günah da gizledin ayrılığı, Yalandan dolandan bıktım oyundan, Kalbime her kamçı da ucunda sen, Sana haberim var. Vazgeçtim seni sevmekten.işte muhabbet, Sen sabaha kadar gezerken iyiydi. O harabe beni sana över gibi yapıp, Kendini sana satarken iyiydi. Arkamdan atarken,dost dediğin yılanlar Kuyumu kazarken iyiydi. Kaderin akışı değişti.ne kadar ağlasan Gitme kal desen de gidiyorum ben iyi mi |
| | |
| | #2 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 184
197 Mesajına 516 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 221 | --->: 14. Yılımız Anısına teoman abim gerçekten forumda ve ircte tanıdığım nadir insanlardan birisi çok iyidir kendisi.. konu için tşk...
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: 14. Yılımız Anısına Oldu mu şimdi? banane sen de atla camdan heh hee. Şaka bi yana nice 14 yıllara sevgi dolu, arkadaş dolu, sağlıkla.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #4 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 617
696 Mesajına 1.130 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: 14. Yılımız Anısına Allah dostlugunuzu bozmasin.. |
| | |
| | #5 |
| Semra ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: Bilirdim Sevenler Ağlarmıs
Benim Modum: Tesekkür: 42
8 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: 14. Yılımız Anısına Beraber geçireceğiniz nice 14 yıllara abiss imm :))
__________________ αуαğıм∂αкι ρяαηgαмѕıη. вιтмєк вιℓмєуєη нαѕяєтιм. ѕση вυℓмαуαη αşкıм кαяαℓαуαмα∂ığıм ∂єƒтєяιмιη, ѕαтıяℓαяıѕıη. єℓιηι тυтαмα∂ığıм уαяιм, ѕαяαмα∂ığıм уαяαм, уαℓηıѕ gєçєη gєçмιѕιм, вєℓιяѕιz σℓαη gєℓє¢єğιмѕιη... ѕєη güℓüѕüмє αℓ∂αηмα єятєѕι α¢ı, єятєѕι кє∂єя, єятєѕι нüzüη, єятєѕι öℓüм, єятєѕι gözуαѕı∂ıя güℓüѕüмüη... |
| | |
| | #6 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: 14. Yılımız Anısına nice 14 seneler .))
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme