![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Otomobil Otomobil Wallpaperları Ve Yeni Haberler.. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #41 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 15-06-05 Nerden: İstanbuL Yaş: 30
Benim Modum: Tesekkür: 0
8 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 20 | Cevap: Modifiye Tutkunları :)) ne güzel hayal kuruyodum araba ile ilgili yani varyaa hayalleriminn taaa neyse :))
__________________ Téléchargez le ici - Download it here Mademki varlığım acı veriyor sana yokluğumla daha mutlusun öyleyse yokluğumla kal sevgili.. |
| | |
| | #42 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Modifiye Tutkunları bende kuruyodum :)) hatta sende özel şöförümdün :)) hayallerde olmasa yaşanmaz valla :))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #43 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 15-06-05 Nerden: İstanbuL Yaş: 30
Benim Modum: Tesekkür: 0
8 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 20 | Cevap: Modifiye Tutkunları rüyanda gör sen özel şöfürün asla olmam asıl ben benim hayallerimi dinle sen :)) şimdi arabayla beni görüyosun yolda hemen seviniyorsun arabaya alacamı sanıp arabaya doğru yaklaşıyorsun bende gülümsüyorum o sıra aniden gaza basıp yoldaki çamuru üstüne sıçratıp arkadan kahkaha atıp uzaklaşıyorumm :))9
__________________ Téléchargez le ici - Download it here Mademki varlığım acı veriyor sana yokluğumla daha mutlusun öyleyse yokluğumla kal sevgili.. |
| | |
| | #44 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Modifiye Tutkunları evet uzaklaşırkene önüne bakmayıp direge tosluyosun :)) sonra bakıyorum önümde siyah bir jip duruyor ..içinekine bakıyorum hep yakışıklı hem karizmatik:)) adam söle bakalım hangi dengesiz seni bu hale getirdi diyor direge toslamış seni gösteriyorum jipe binip arkadan sana nanik yapıyorum ![]()
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #45 |
| ●●кσρуα кαℓρℓєя●●: ![]() Üyelik tarihi: 04-12-07 Nerden: £LwEDaLæRdæn Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 7
3 Mesajına 7 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | --->: Modifiye Tutkunları emeginize saglık motorlar bence daha sekiL
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme