hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Bilim ve Teknoloji Dünyası > Otomobil
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Otomobil Otomobil Wallpaperları Ve Yeni Haberler..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-12-11, 22:32   #1
NazLı KıZ

DeRyAa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 14772 DeRyAa 1000 DeRyAa 1000 DeRyAa 1000 DeRyAa 1000 DeRyAa 1000 DeRyAa 1000 DeRyAa 1000 DeRyAa 1000 DeRyAa 1000 DeRyAa 1000 DeRyAa 1000
Yılın aracı seçildi!

Hyundai Elantra, AutoBest jüri üyeleri tarafından ''2012 Yılının Otomobili'' seçildi

Hyundai'den yapılan yazılı açıklamada, Avrupa'nın 15 farklı ülkesinin tanınmış otomotiv editörlerinin bir araya gelerek oluşturduğu AutoBest'in, Avrupa pazarları için yılın en iyi otomobilini belirlediği hatırlatıldı.

Geçtiğimiz Ekim ayında Hyundai Elantra'nın test sürüşünü gerçekleştirmek için Türkiye'yi ziyaret eden AutoBest üyelerinin, oylamalarını tamamlayarak son kararlarını 13 Aralık Salı günü verdiği ifade edilen açıklamada, Hyundai Elantra'nın, 15 jüri üyesinin 10'undan en yüksek notu alarak toplamda 839 puanla en yakın rakibi olan Ford Focus'un 81 puan önüne geçtiği ve AutoBest 2012 ödülüne değer görüldüğü kaydedildi.

Açıklamada, aday otomobillerin toplam 13 kriter üzerinden değerlendirildiği puanlandırmada en önemli kriter olan fiyatın, değerlendirmede yüzde 25'lik paya sahip olduğu, tüketim, kullanışlılık, bagaj kapasitesi, teknoloji, sürüş dinamikleri, dizayn, markanın bayi ve servis ağının yaygınlığı, yedek parça tedariki gibi kriterlerinin de puanlamada yer aldığına işaret edildi.

AutoBest Başkanı Ilia Seliktar'ın da görüşlerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Elantra, Hyundai'nin 'New Thinking. New Possibilities – Yeni Yaklaşım. Yeni Olanaklar' sloganının en başarılı kanıtı. Elantra, modern ve premium özelliklerini, faaliyet gösterdiğimiz gelişmekte olan pazarlara uygun, ulaşılabilir fiyat politikaları ile sunuyor. Hyundai Elantra için Avrupa'da satın alınabilecek en mantıklı otomobil diyebiliriz.''

AA

İnkar etmeye çalışsamda her dakikada her saniyede dudaklarımda senin adın. Gözlerimde senin suretin ve tenimde senin kokun. Senle yapamadığım gibi kimi zaman sensizde yapamıyorum çoğu zaman. Karmakarışık duygularıma tercüman yok ben bile kendimi anla(ya)mıyorum.
Bildiğim bir şey var ve hep bilmeye devam edeceğim.
Ben seninle anlamlıyım
..
Biz birlikte anlamlıyız ~

DeRyAa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil