![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Örf ve Adetler Örf ve Adetler Batıl Düşünceler |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 15-07-08
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Alfabetik Sıra iLe BatıL İnancLar.. saçma olanlarıyla geçilir evet çünkü şartlar ve bakış açıları değişti.. sobada odun çtırdayınca birinin senin hakkında dedikodu yaptığını düşünmek günümüz şartlarında pek mantıklı gelmiyo bana.. ama eskiden insanların böyle tv gibi bilgisayar gibi eğlence!leri olmadığı için bu tarz şeyler bulmuşlar bence.. ama itiraf ediyim içlerinden bi kısmı benim de batıl inancım.. dalga geçmek isteyen de buyursun geçsin =) Konu diltesne tarafından (16-07-08 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #12 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 126 | Cevap: Alfabetik Sıra iLe BatıL İnancLar.. anacım pek inanır böyle şeylere :) çünkü öyle bir rastlantıki ne derse anında olur ben bunu 6.hisse bağlıyorum ama kendisi batıl inanca bağlıyo herkezin düşünce inanç özgürlüğüne saygı duymak lazım bizim komşu oğluda ağzı kurudummu gece deprem olcak der olur kaç kere şahit oldum ne alaka hala çözemedim ağzının kurumasıyla deprem :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #13 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() | Cevap: Alfabetik Sıra iLe BatıL İnancLar..
bazı inançlar saygıyı haketmez | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #14 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() | Cevap: Alfabetik Sıra iLe BatıL İnancLar..
hangilerine inanıyorsun ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|