hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Tarih Kültür Sanat Forumu > Türkiye > Örf ve Adetler
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Örf ve Adetler Örf ve Adetler Batıl Düşünceler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-07-08, 22:34   #1

KuZuM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 18 KuZuM 650 KuZuM 650 KuZuM 650 KuZuM 650 KuZuM 650 KuZuM 650 KuZuM 650
Azerice itiraflar

iternette bir oglanla tanish oldum..evvel mene bele shey diyende cox pis baxirdim yeni internetle tanishliga..amma bundan qabaq men ilk defe olaraq onunla gorushtum..yeni menim hayatimda ilk olan bir shey idi..amma indi ayrilmishiq. O cox yalvardi.amma her ikimizin yaxshiligi ucun.en coxda onun sonradan aci cekmemesi ucun bunu etdim..indi bilmiyrem o ne edir..amma sizden mene meslhet vermeyinizi isteyirem..sizin bashiniza hec bele bir shey gelip??

duz 6 il sevdim birini ozude deliler kimi amma o mene xeyanet etdi ozude ele bir vaxt xeyanet elediki menim pis vaxtimda esgerlikde ilanb vaxtdi.indi sevgiye ve qizlara nifret edirem

salamlar haminiza.Men size onu yazmaq isteyirem ki, men bir oglanla tanish olmusham onu bele gormemishem ancaq shekilde gormushem. Men ozum bakida yashamiram amma danishdigim o oglan bakida yashayir. O meni sevdiyini soyleyir ancaq men ona inana bilmirem .O ozu namaz qilandi mene and verdiki men seni sevirem inan buna. Menimde ondan xoshum gelir amma men hele sevdiyimi ona dememishem. Men sizden xahish edierem ki mene bir cavab yazasiniz o meni dogurdan da sevir yoxsa ki...... yox men onun bu dediklerine inanim ya yox oxudugunuz ucun cox minnetdaram .... sagolun

cox sag olun butun mene destek olanlar size oz tessekkurumu bildirirem, men demek isteyirem ki men onunla danisiram telefonda amma ne bilim,O EVLENMEK ISTEYIR,BELEKE DE BURDA HEC QALAMYACAQ,BELKE DE O BURANI TERK EDE BILER,NE BILIM DEYESEN MEN ONU ITIRIREM,YENI SEVDIYIMI,EYEER O BAKIYA GETSE MEN ONSUZ YASAYA BILMEREM,OLEREM,OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF,AY ALLAH MENE KOMEK OL! DIQQETINIZE GORE TESSEKKUR EDIREM,ONU OTIRMEK ISTEMIREM,BIR DENE ARZUM VAR ONU COX SEVIREM HEM DE NECE AMMA NE BILEYDIM KI MENIM TALEYIM BELE OLACAQ MENIMKIDE BELE GETIRDI DOSTLAR!

men onu chox sevirem, dogrusu hech vaxt bunu ona dememisem, indi burda yoxdur, esger gedib. onu chox sevirem. bilmirem sonumuz ne olacaq? aramizda chox ayriliqlar olub, o gedib, ele dushunmushem ki, daha donmeyecek, amma bir gun aniden zeng edib, ya mesaj yazib. soz versem de ki, onu bagishlamayacam, yene de sevgim nifretime ustun gelib. indi her kes meni ona chox inanmaqda qinayir, amma men ne edim. ondan bashqasini seve bilmirem.

salam, menim 19 yasim var.bir gun bir oglan telefonuma mesaj yazdi ki, bes men sizin sesinizin vurgunuyam,23 yasim var, fikrim ciddidir, sizinle tanis olmaq isteyirem. men defelerle ona redd cavabi verdim, amma o elcekmedi. ne yalan deyim onun sesi, danisigi mene xos geldi. axirda men de ona xos cavab verdim. onunla cemi 2-3 defe telefonda danismisam,basqa vaxtlar mesaj yaziriq.tez-tez deyir ki,menim fikrim ciddidir. deyir,senden xosum gelir, sene vurulmusam ve s. o,basqa seherde yasayir,isleyir.men onu gormemisem,o da meni gormeyib, amma gorusmeyi teklif edib ancaq menim fikirlerim qarmaqarisiqdir, duygularim mene basqa soz, mentiqim ise basqa soz deyir. xahis edirem mene bir meslehet verin. men ne edim
Alt 13-07-08, 03:24   #2

marcopolo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 878 marcopolo 1000 marcopolo 1000 marcopolo 1000 marcopolo 1000 marcopolo 1000 marcopolo 1000 marcopolo 1000 marcopolo 1000 marcopolo 1000 marcopolo 1000 marcopolo 1000
--->: Azerice itiraflar

cok tatli ve ilginc geliyor azeri siveleri..

tesekkurler emegine..

Egil Kulak ver
Ceddine..!!
TÜRK'e
Kefen Giydirmek
Hangi itin haddine!!!

altinda yasadiğiniz BAYRAGA,
üzerinde yasadiğiniz TOPRAGA sayginiz olsun..

amour et
respect
marcopolo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 13-07-08, 05:44   #3
Dijvar

CrueL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 300906 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000
--->: Azerice itiraflar

Dağlarımız,ovalarımız ve ırmaklarımız bizi bekliyor Biz bütün ömrümüzü gurbette geçirip Gurbet türküleri söylemek istemiyoruz, Biz yiğitlikleri ile destanlar yazmış bir halkız, Ve önümüzde duran bütün güçlükleri yenecek Aceme, kararlılığa ve koşullara sahibiz… Dost ve düşman herkes bilsin ki; Kazanacağız, Mutlaka KAZANACAĞIZ!

Yılmaz GÜNEY
CrueL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-07-08, 09:10   #4
Profesör

Zeus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1055 Zeus 1000 Zeus 1000 Zeus 1000 Zeus 1000 Zeus 1000 Zeus 1000 Zeus 1000 Zeus 1000 Zeus 1000 Zeus 1000 Zeus 1000
Cevap: Azerice itiraflar

Zeus isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-07-08, 21:52   #5

KuZuM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 18 KuZuM 650 KuZuM 650 KuZuM 650 KuZuM 650 KuZuM 650 KuZuM 650 KuZuM 650

bi kişi de çikah meslehet virmemiş..men bişi diyacaktım ama azericem yahşi digel..
men özüm baküde yaşamıyah..özde bilirem ama sekilde yaşamıyah..
indi bilmirem mene meslehet verin deyen bu kişi ne edir..buluşmaya gitmişmedir gitmemiştedir..:))))

ya digeri necedir..6 il sevmisam diyen 9 il olmusmudar:))))
KuZuM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-07-08, 23:20   #6
Özel Erkek Üye

SuvaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 105084 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000 SuvaRi 1000

Alıntı:
KuZuM´isimli üyeden Alıntı
bi kişi de çikah meslehet virmemiş..men bişi diyacaktım ama azericem yahşi digel..
men özüm baküde yaşamıyah..özde bilirem ama sekilde yaşamıyah..
indi bilmirem mene meslehet verin deyen bu kişi ne edir..buluşmaya gitmişmedir gitmemiştedir..:))))

ya digeri necedir..6 il sevmisam diyen 9 il olmusmudar:))))

söyle bakam istediğin nasihat nedir azericem iyi yahşi digel ama anlarım .özün baküde değilmi uzaktamı ..bence öz uzakta ise gitmemiştir)))))

değil 9 il çok il olmuştur ondaki sevgi ))))

güzeldi teşekkürler

[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]

SuvaRi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil